JEZIVO! ODRONU, TREBA DA TE MUČIMO NA TRGU KAO MONSTRUM NIZAMU: Policajka na meti građana zbog optužbi da je bila NERMINOV DOUŠNIK

Autor: Republika, S.S.

Hronika

13.08.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Gradačca zasuli su Fesjbuk profil Dž.S. salvama uvreda, ali i stravičnim pretnjama

JEZIVO! ODRONU, TREBA DA TE MUČIMO NA TRGU KAO MONSTRUM NIZAMU: Policajka na meti građana zbog optužbi da je bila NERMINOV DOUŠNIK

Foto: Facebook

POlicajka

Republika je danas prva pisala o tvrdnjama rodbine Nizame Hećimović i građana Gradačca da je policajka iz tog grada Dž.S. javila monstrumu Nerminu Sulejmanoviću da ga je supruga prijavila za nasilje, i navodno otkrila i njenu adresu na kojoj se krije, i da je tako imala ulogu njegovog doušnika.

Meštani Gradačca zasuli su Fesjbuk profil Dž.S. salvama uvreda, ali i stravičnim pretnjama. Svako od njih joj se obraća kao da je već sudski utvrđeno da je kriva za ono za šta je građani optužuju.

Prenosimo vam neke od jezivih komentara:

- Ženski odron, da li sad spavaš mirno, da li si pomislila i u jednom trenutku na dete kad si to uradila. Daće ti dragi Allah barem dva puta još gore. 

Republika

Foto: Facebook

 

 

Na trgu je kamenovati, ovakve ne zaslužuju ni smrtnu kaznu, samo mučiti, gore nego što je onaj psihopata mučio jadnu ženu, pa snimati i objaviti tako nju treba isto.

- Zašto brišeš komentare i blokiraš ljude, sve si zaslužila.

- Bila si ljubavnica monstruma, a čak se ni monstrum nije opredelio za tebe, samo te iskoristio za saučesništvo u svojim namerama... tebe, jer si baš ti neko njemu sličan. Ubica! Tvoj ego ti nije dao da podneseš to da si opcija, da si druga, da si ljubavnica, pa si se pridružila krvoločniku i javila mu gde se žena nalazi. Alah te kaznio zajedno s takvima ko ti - 

Toliko sam komentara napisala na njene fotografije, ni jedan drugi nije obrisala osim onog gde kažem da je operisana lujka, konkubina koja je bila ljubomorna na prirodnu lepoticu koju je odabrao za ženu i majku deteta onaj monstrum - glase komentari na fotografijama Dž.S.

Na bosanskoj policiji ostaje da proveri i ove tvrdnje, kao i druge okolnosti koje su dovele do zločina. Juče je uhapšeno 40 ljudi zbog podržavanja monstruma na društvenim mrežama tokom prenosa masakra na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sarkovracar

13.08.2023 16:36

Sudija da oboli od raka i lagano da umire kada fiktivno radi svoj posao ili za 200 maraka a policajka tumor dojki da dobije i umire u najvecim mukama zlo bedno korumpirano