OGLASIO SE PEVAČ KOJI JE UBIJENU NIZAMU VOLEO! Njegove potresne reči kidaju dušu, slomljen nakon njenog svirepog ubistva! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač se oprostio od Nizame Hećimović.

OGLASIO SE PEVAČ KOJI JE UBIJENU NIZAMU VOLEO! Njegove potresne reči kidaju dušu, slomljen nakon njenog svirepog ubistva! (FOTO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/xfactoradria, Facebook

Nermin Sulejmanović ubio je svoju suprugu Nizamu Hećimović u Gradačcu, a zatim je usmsrtio još dva sugrađanina, oca i sina. 

Javnost je već danima u šoku i potresena, jer je Sulejmanović najpre svoju suprugu krvnički pretukao, sve vreme je snimao i prenosio na društvenoj mreži Instagram, a onda uperio u nju pištolj, ispalio joj hitac u glavu i usmrtio je, što je pratilo preko 13 hiljada ljudi.

Republika

Foto: printscreen/facebook

Nizama Hećimović, ubijena

Ovaj slučaj potresao je čitav region, a mnogi se opraštaju od tragično nastradale Nizame. Među njima i pevač Maid Hećimović, koji se proslavio takmičenjem u ''X Faktoru'', a koji je bio veoma blizak sa nesrećnom Nizamom.

- Draga Nizama, verujem da si na nekom puno lepšem mestu, bez patnje i bola i da si nasmejana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao - napisao je Maid Hećimović.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/maidhecimovic

Maid Hećimović se oprostio od Nizame Hećimović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

16.08.2023 09:25

Ne izvrćite značenje reči. Voleo ju je kao rođak i prijatelj,