OVO JE SUDIJA KOJA JE PUSTILA MONSTRUMA NA JADNU NIZAMU: Građani danima tražili lice žene koja nije htela da spreči ubicu da POČINI ZLO (FOTO)

Autor: Republika, S. STEPANOVIĆ

Hronika

13.08.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Gradačca se danima pitaju ko je sudija koja je oslobodila monstruma

OVO JE SUDIJA KOJA JE PUSTILA MONSTRUMA NA JADNU NIZAMU: Građani danima tražili lice žene koja nije htela da spreči ubicu da POČINI ZLO (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, facebook - Nizza Hecimovic

Monstrum Nermin Sulejmanović iz Gradačca krenuo je u petak u krvavi pir zbog krivične prijave koju je njegova bivša supruga Nizama Hećimović podnela protiv njega 7. avgusta, kada ga je prijavila za nasilje u porodici. 

Tog dana MUP je podneo sudu u Gradačcu zahtev da se prema Nerminu odredi zabrana prilaska Nizami Hećimović, ali je sudija Lejla Numanović taj predlog odbila.

Zbog toga se našla na meti javnosti, i građani celog regiona joj putem društvenih mreža već tri dana upućuju brojne pretnje i kletve, ali se i interesuju kako izgleda sudija.

Nermin je u petak nakon supruge, hicima iz pištolja u gradu presudio ocu i bratu bivše devojke Dženane, Džengizu i Denisu Onderu.

Monstrum je ceo masakr prenosio uživo na svom Instagramu, gde je rekao da "ima još ljudi za ubijanje", ali je shvativši da ga je policija opkolila na jednoj farmi, poslednji metak ispalio sebi u glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading