IZREČENA PRESUDA ZA SMRT MLADE SPRKINJE U AMERICI! Osuđen sportista koji ju je mrtav pijan i drogiran pokosio sa 250 km/h! TINA I NJEN PAS IZGORELI U AUTOMOBILU!

Autor:

Hronika

09.08.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša NFL zvezda Henri Rags III osuđen je danas zbog izazivanja stravične saobraćajne nesreće u Las Vegasu, u kojoj su poginuli Srpkinja Tina Tintor i njen pas Maks.

IZREČENA PRESUDA ZA SMRT MLADE SPRKINJE U AMERICI! Osuđen sportista koji ju je mrtav pijan i drogiran pokosio sa 250 km/h! TINA I NJEN PAS IZGORELI U AUTOMOBILU!

Foto: Facebook, Tanjug/AP

Prema sporazumu o priznanju krivice sa kancelarijom okružnog tužioca okruga Klark, Rags je pristao da odsluži 10-godišnju zatvorsku kaznu, uz uslovni otpust nakon tri godine.

Rags (24) je prethodno priznao da je 2. novembra 2021. godine bio za volanom svoje korvete i vozio 250 km/h, kada se zakucao u automobil u kojem su bili Tina Tintor i Maks. Njen auto se zapalio, a ona i pas su izgoreli na smrt. Rags je tom prilikom povredio sebe i svoju devojku koja je bila sa njim u kolima.

Rags se prethodno izjasnio o krivici da je vozio pod dejstvom alkohola i/ili kontrolisane ili zabranjene supstance što je dovelo do smrti i prekršajno ubistvo iz nehata tokom ranijih pojavljivanja na sudu u Las Vegasu.

Stravična smrt koja je zadesila Tinu, koja je živa izgorela zarobljena u automobilu nakon sudara, duboko je potresla ljude koji su je poznavali, ali i druge građane Las Vegasa.

Da podsetimo, Tinin auto se nakon sudara zapalio, a ona je u njemu ostala zaglavljena sa svojim psom Maksom. Prizor je bio strašan, devojka je vrištala u buktinji, a niko nije mogao da joj pomogne.

Nakon privođenja Rags je platio kauciju i nalazio se u kućnom pritvoru.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading