BIO JE VREDAN MLADIĆ, RADIO U NEMAČKOJ! ONDA JE UPOZNAO OVU UKRAJINKU! Buran život nastradalog Srbina u Ukrajini: Otišao je na ratište DA POMOGNE!

Autor:

Hronika

02.08.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je kao mlađi radio kao obezbeđenje, a kasnije se priključio Vojsci Srbije.

BIO JE VREDAN MLADIĆ, RADIO U NEMAČKOJ! ONDA JE UPOZNAO OVU UKRAJINKU! Buran život nastradalog Srbina u Ukrajini: Otišao je na ratište DA POMOGNE!

Foto: Printscreen/Facebook

Vest da je E.Z. (28) iz Novog Pazara poginuo u ratu u Ukrajini danas je obišla sve srpske medije. Lokalni mediji iz njegovog rodnog mesta pisali su da je mladić otišao dobrovoljno u Ukrajinu kako bi pružao pomoć ranjenicima i civilima, ali za sada ne postoje informacije o tome kako je tačno nastradao.

Prema nezvaničnim informacijama, E.Z. je prethodno radio u Nemačkoj, a nakon odlaska nije se javljao svojoj porodici tri meseca.

Prema rečima anonimnih izvora, on je bio u profesionalnoj službi Vojske Srbije pre nego što je otišao da radi u Nemačku. Tamo je upoznao neku Ukrajinku i odlučio da ode u Ukrajinu.

Vest o njegovoj pogibiji objavljena je u ukrajinskoj grupi na Fejsbuku pod nazivom "Traganje za ljudima tokom rata".

Porodica i prijatelji mladića su u šoku, jer ne znaju kako je završio u Ukrajini, ali lokalni mediji navode da je njegova hrabrost i želja da pomogne drugima bila duboko ukorenjena u njegovom karakteru.

Okolnosti njegovog puta u Ukrajinu još uvek nisu potpuno razjašnjene. Mladić je kao mlađi radio kao obezbeđenje, a kasnije se priključio Vojsci Srbije.

Međutim, poslednjih meseci je odlučio da ode u inostranstvo i tamo radi. Njegova hrabrost i želja da pomaže drugima ostaju kao dubok trag u sećanju njegovih sugrađana. Porodica i prijatelji tuguju za hrabrim Novopazarcem koji je izgubio život u humanom nastojanju da pruži pomoć ljudima u ratom zahvaćenoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading