KRVNIČKI TUKAO SUPRUGU: Potvrđena optužnica protiv hirurga sa VMA

Autor: Republika

Hronika

13.07.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Sud još nije zakazao termin za suđenje, ali zaista je nejasno zašto se moj klijent još drži u pritvoru - pita se advokat.

KRVNIČKI TUKAO SUPRUGU: Potvrđena optužnica protiv hirurga sa VMA

Foto: Privatna arhiva

Nikola Ostojić u pritvoru

Treći osnovni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Nikole Ostojića, poznatog hirurga sa VMA, koju je tužilaštvo podnelo krajem maja, prenose "Novosti".

Na teret mu se stavljaju krivična dela nasilje u porodici, odnosno nad suprugom  I.O.(42), kao i neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Ovu vest je potvrdio i advokat Đorđe Kalanj, branilac optuženog doktora.

- Sud još nije zakazao termin za suđenje, ali zaista je nejasno zašto se moj klijent još drži u pritvoru. Naročito, jer je opštepoznato da su mnoge rijaliti zvezde zbog optužbi za isto ili slično delo, već posle mesec dana bile puštene iz pritvora i omogućena im je odbrana sa slobode. Zašto onda ovog čoveka drže pet meseci u pritvoru? - pita se advokat.

Inače, nakon podizanja optužnice, nadležno tužilaštvo tražilo je od suda da poznatog hirurga oglasi krivim i kazni ga po zakonu. Takođe, tada je zatraženo i da mu se produži pritvor, u kojem je od trenutka hapšenja, odnosno od polovine februara.

Ostojić je osumnjičen da je u januraru brutalno tukao suprugu 27 dana u porodičnoj kući u Zemunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading