OBJAVLJENE POTRESNE PORUKE MAJKE NOE MILIVOJEV! EVO ŠTA JE GOVORILA SVOM DETETU: "Umreću od tuge"

Autor:

Hronika

10.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ubistvo Noe Milivojev osumnjičen je njen partner Ognjen D. (33)

OBJAVLJENE POTRESNE PORUKE MAJKE NOE MILIVOJEV! EVO ŠTA JE GOVORILA SVOM DETETU: "Umreću od tuge"

Foto: Pritnscreen

Zverski oduzet život Noi Milivojev

Noa Milivojev (18) iz Kovilja, koja je pronađena mrtva prošlog četvrtka, nakon 20 dana potrage, u stanu u centru Beograda, biće sahranjena u utorak na groblju u rodnom selu. Majka ubijene Noe, Boba Milivojev, navodi da joj je svaki dan sve veći šok, ali i da ne zna da li je više razara činjenica da joj je dete mrtvo ili način na koji je ubijena.

Za ubistvo Noe Milivojev osumnjičen je njen partner Ognjen D. (33), a sagovornica navodi da je ona pokušala da spreči kontakt između njih, ali i da dopre do svog deteta i rečima, ali i zabranama.

- Mi smo joj branili da ide kod njega. Ona je bila opčinjena tim monstrumom. On samo napiše: "Dolazi", a ona se u sekundi spakuje i kreće. Ne vrede reči. Molila sam je i plakala: "Ne idi sine, maltretira te, tuče. On je narkoman, uništava te", a ona mi je poslednji put odgovorila: "Ne, ja idem kod mog Ogija. Volim ga, dala bih i život za njega!". Eto, dala je život, ali ne za njega, već njemu. Ubio je i raskomadao kao da nije čovek - kroz suze priča potresena majka.

Kako navodi ožalošćena majka, pokušava da dođe k sebi zbog drugo dvoje dece, ali da ne prihvata činjenicu da joj je dete ubijeno.

- Meni više ništa nije bitno. Moja Noa ima brata blizanca. Teško mu je, pokušava da se suzdrži, ali ne može da prihvati da je ubijena. Ko zna šta je sve bilo u tom stanu, koje monstruoznosti je sve trpelo moje dete. Znala je samo ona i zbog toga je nema. On je monstrum, on je raskomadao dete i potapao u hemiju kako bi sve uklonio. Pa to je nenormalno - kaže potresena žena.

Ognjen je ubio na najgori mogući način

Majka trans devojke navodi da je uhapšeni Ognjen na najgori mogući način lišio života Nou, ali i da su monstruozne radnje tek usledile.

- U policiji su nam detaljno ispričali kako je naše dete nastardalo, ali nismo gledali to što je nađeno u tim kesama. Nismo gledali šta je našem detetu učinio taj monstrum. Pitali su da li je imala negde tetovaže i gde i na osnovu toga je identifikovana - navodi potresena majka.

Noina majka navodi za portal Nova da hoće pravdu za svoje dete.

- Niko nije imao prava da mi oduzme dete. Niko nije imao pravo da joj uništava mladost i život. Davao joj je neke lekove i droge. Ja sam majka i imam prava da kažem istinu, a to je da je taj monstrum moje dete navukao na narkotike. On je bio psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu - rekla je Noina majka.

Majka joj slala poruke: "Molim te, neki znak"

Po prvi put od spoznaje da joj je dete ubijeno, Boba Milivojev ustupila je poruke portalu Nova koje je slala Noi uoči nestanka, a pre otkrivanja jezive istine.

"Ja znam da bi se ti meni uvek javio. Hoćeš od tuge da umrem?", pitala je zabrinuta majka, ali odgovora nije bilo.

Usledile su poruke i narednih dana.

"Ajde mi bar nešto napiši, umreću od tuge", kao i "Javi se mami, molim te", "Molim te, neki znak", neke su od poruka.

Podsetimo, osumnjičeni Ognjen D. (33), s kojim je Noa Milivojev bila u vezi, odmah je uhapšen, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je njene delove tela isekao i stavio u kese.

Policija je satima vršila uviđaj stana u kom je nađeno telo, a zasad nije poznato kada se tačno zločin dogodio.

Kako je saopšteno iz MUP, delovi tela žrtve poslati su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading