REKAO IM DA SE IGRAJU DINOSAURUSA, PA IM GRICKAO GENITALIJE! Monstruozni detalji zlostavljanja dece u Odžacima: Pipkao ih je, pa je zvao:"Sledeći"!

Autor:

Hronika

09.05.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom igre sa decom, pipkao bi ih i slikao.

REKAO IM DA SE IGRAJU DINOSAURUSA, PA IM GRICKAO GENITALIJE! Monstruozni detalji zlostavljanja dece u Odžacima: Pipkao ih je, pa je zvao:"Sledeći"!

Foto: Društvene mreže

Pedofil iz Odžaka

Pedagoškom asistentu iz Bogojeva I.O. (26) sudija Višeg suda u Somboru odredio je pritvor od 30 dana. Sumnja se da je on u više navratna i u dužem vremenskom periodu polno zlostavljao decu u vrtiću u Odžacima.

Majka M.Ž., čije je dete I.O. dodirivao i slikao, rekla je da je njen sin žrtva vaspitača od svoje pete godine.

- Ostajao je sam sa našom decom kada nije bilo dovoljno vaspitačica u vrtiću, menjao ih je kad su bile na bolovanju. Za to vreme je decu slikao kad odu u toalet. Grickao im je genitalije, govorio da se igraju dinosaurusa i da je to njihova tajna. Rekao im je da, ako kažu roditeljima za to što rade, deca će otići u zatvor - kazala je uznemirena M. Ž. za Alo.

Ona kaže da joj je sin rekao da su se sa vaspitačem igrali golicanja.

- Igra se sastojala u tome da je dodirivao dete od glave do pete, a potom prozivao: „Sledeći” i tako redom. Pojedinim dečacima je stavljao ruke u gaćice, dirao im je genitalije - dodaje naša sagovornica.

Kako dalje navodi, I. O. se izjašnjavao kao gej i nije dirao devojčice. Navodno nije imao ni licencu za rad, pa se roditelji sad s pravom pitaju kako je mogao da radi s decom.

Roditelji dece koja su žrtve seksualnog nasilja monstruoznog vaspitača i oni čija deca pohađaju isti vrtić juče su mirno protestovali ispred vrtića i zgrade opštine. Razgovarali su sa predsednikom opštine, a njihovi zahtevi su sledeći.

- Prvo se traži smena direktora vrtića, kao i ostavka predsednika opštine. Tražimo da se dovedu stručna lica koja će da razgovaraju sa decom, jer vrtić nema psihologa. Zahtevamo da se uvedu kamere u vrtiću i da se zaposle kvalifikovani vaspitači - rekli su roditelji mališana.

Četiri pedofila uhapšena u Odžacima

U Odžacima je za nepune dve godine uhapšeno i osuđeno čak četiri pedofila.

- Prvi je već pušten iz zatvora, posle devet meseci, na koliko je bio osuđen. Drugi je direktor firme u Odžacima koji je lane osuđen na dve i po godine zatvora, treći je radnik, momak kojeg su roditelji pustili da im pričuva decu, jer su bili kućni prijatelji i četvrti je ovaj vaspitač koji u stvari to nije bio - navodi M. Ž. za Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading