PRITVOR ZA VOZAČA KOJI JE POKOSIO ŽENU U PRIJEPOLJU: Pijan i drogiran seo za volan, izazvao nesreću, pa pobegao sa lica mesta (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

26.04.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač iz Prijepolja imao 1,42 promila alkohola u organizmu, a droga testom i da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu.

PRITVOR ZA VOZAČA KOJI JE POKOSIO ŽENU U PRIJEPOLJU: Pijan i drogiran seo za volan, izazvao nesreću, pa pobegao sa lica mesta (FOTO/VIDEO)

Foto: RINA

Nesreća u Prijepolju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su E. I. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sumnja se da je E. I. u utorak oko 7 časova, na raskrsnici ulica Vladimira Perića Valtera i Sandžačkih brigada, automobilom marke "audi“ naleteo na šezdesetčetvorogodišnju ženu koja je zadobila teške telesne povrede, a potom pobegao s lica mesta.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 1,42 promila alkohola u organizmu, a droga testom i da je pozitivan na psihoaktivnu supstancu.

 

 

Na osnovu naredbe tužioca osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading