POKUŠAJ UBISTVA NA IZGORELOM SPLAVU: Uhapšen nasilnik koji je ranio Mihajla, koji je razdvajao dve grupe

Autor: S.S., Republika

Hronika

18.04.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni Petar se tereti za pokušaj ubistva jer je Mihajla ranio nožem u stomak

POKUŠAJ UBISTVA NA IZGORELOM SPLAVU: Uhapšen nasilnik koji je ranio Mihajla, koji je razdvajao dve grupe

Foto: Republika

Kako Republika saznaje, Petar S. (28) uhapšen je 29. marta zbog sumnje da je 19. marta oko 2.30 časova na splavu Skalar, nakon verbalne rasprave i tuče sa oštećenim Mihajlom B. njemu nožem zadao dve ubodne rane opasne po život.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu rekli su za naš portal da se uhapšenom Petru na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nesrećni Mihajlo B. je pre mesec dana na pomenutom splavu ranjen dok je razdvajao dve grupe mladića koje ne poznaje. Petar S. mu je tada nožem naneo teške povrede jetre i lekari su jedva uspeli da mu spasu život. On tada nije uspeo da opiše svog napadača inspektorima, a istragu je pokrenulo Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Foto: Tanjug/Aleksandar Đorđević

Skalar izgoreo jutros

Splav Skalar izgoreo je jutros oko 6 sati, a vatrogasci su uspeli samo da spreče širenje vatre na druge objekte, dok je Skalar potpuno ugljenisan. Uzrok vatrene stihije se još uvek ispituje, a prema našim informacijama, vlasnik objekta nema osiguranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading