PRONAĐEN AUTOMOBIL OCA IZ PAKLA?! Tri dana traje potraga za njim

Autor:

Hronika

27.03.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On vozi automobil "krajsler" crvene boje, koji još od petka nije pomeran sa parkinga

PRONAĐEN AUTOMOBIL OCA IZ PAKLA?! Tri dana traje potraga za njim

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Uroš P.

Po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, raspisana je potraga za osumnjičenim muškarcem (38), zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, krivično delo protivpravno lišenje slobode na štetu nevenčane supruge, kao i da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dete.

- Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je devojčica – dete (8) odlukom suda povereno na staranje ocu, obzirom da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Stan u kom je bila zarobljena devojčica

 

Nakon što osumnjičeni bude lišen slobode, biće mu određeno zadržavanje kako je to naloženo od strane dežurnog zamenika javnog tužioca dana 24.03.2023. godine, te će u zakonskom roku biti saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, a zatim će tužilaštvo sprovesti dokazni postupak o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Kako Kurir saznaje od komšija osumnjičenog oca, on vozi automobil "krajsler" crvene boje, koji još od petka nije pomeran sa parkinga.

- Viđali smo ga u tim kolima, došao bi jednom u tri meseca i doneo kese iz prodavnice. Od kad se sve ovo desilo, automobil nije pomerao sa parkinga, pa pretpostavljamo da je pobegao pešaka ili ga je neko odvezao - pričaju komšije.

Za osumnjičenim se traga već tri dana.

- On je ovde iznajmljivao stan, dugo tu živi, mada koliko primećujemo slabo plaća račune, ima veliki dug za struju, a čitav stan je zapušten, stvari su razbacane unutra, smeće je na sve strane i strašno smrdi - pričaju komšije, koje kažu da mnogi od njih nisu ni znali da osumnjičeni mušakarc ima ćerku, jer dete nikada nisu videli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading