OVO JE UROŠ KOJI JE DRŽAO ĆERKU ZATOČENU U STANU NA ZVEZDARI! Jeziv slučaj potresao Srbiju, dete pronađeno u kadi izgladnelo (FOTO)

Autor:

Hronika

27.03.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija traga za Urošem P.(38), koji je svoju ćerku Lanu (8) u poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo.

OVO JE UROŠ KOJI JE DRŽAO ĆERKU ZATOČENU U STANU NA ZVEZDARI! Jeziv slučaj potresao Srbiju, dete pronađeno u kadi izgladnelo (FOTO)

Foto: Printscreen

Uroš P.

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari, prenosi Informer.

Za horor na Zvezdari saznalo se u petak, 24. marta, kada je Uroševa ljubavnica Ivana L. (46) došla u policijsku stanicu i pijavila da ju je on pretukao.

Foto: Printscreen

Uroš P.

 

Podsetimo, u prostorijama PS Palulula došla je I.L. bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici.

I.L. došla je sa vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografišanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Stan u kom je devojčica bila zatočena

 

Prema saznanjima Republike, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u predelu nosa i da je tako je zaobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19.03.2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu milicije na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari.

Dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

- Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
cccc

27.03.2023 19:07

dobro je bar komsije i familija znaju da nije gej.. ima ljubavnicu koju mlati i dete koje drzi u kadi bez hrane... kakve sve psihopate zive oko nas sacuvaj boze...

mile

27.03.2023 19:39

mogli ste i kera da slikate i ovako zamutite

Gordana

27.03.2023 19:57

Pokažite lice monstruma

Vesna

27.03.2023 20:17

Sta vi glumite,sto krijete idiota i monstruma,za njega je prava kazna metak u celo,a i komsije nisu bolhe,sram ih bilo sto nusu obili stan i jos mnogo ranije spasili dete,isti su ko i on