U LAŽI SU KRATKE NOGE, U IZDAJI PRLJAVA DUŠA! Prvo oglašavanje supruge likvidiranog vođe škaljaraca: Bol ne jenjava! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.03.2023

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica Vukotić je ubijen 8. septembra.

U LAŽI SU KRATKE NOGE, U IZDAJI PRLJAVA DUŠA! Prvo oglašavanje supruge likvidiranog vođe škaljaraca: Bol ne jenjava! (FOTO)

Foto: vijesti online/Tanjug/AP

Jovica Vukotić (42), koji je označen kao vođa "škaljarskog klana", ubijen je u Istanbulu pre 6 meseci.

Njegova porodica dala je čitulju povodom smrti u podgoričkom listu "Dan".

- Nakon pola godine bol zbog gubitka ne jenjava. Teši me saznanje da su tvoja ljubav i dobrota ovekovečeni dobrim delima kako prema svojim najmilijima tako i prema svom narodu. I dok se u nesreći i otkrivaju, sreća se ne može kupiti novcem za koji je prodat novac. U laži su kratke noge, a u izdaji je prljava duša. Dok i poslednji grumen zemlje spokojno stoji u tvom rodnom Čevu, obraz i čast ćeš imati! Volimo te. Zauvijek tvoji - napisala je u čitulji Vukotićeva nevenčana supruga Maša M. (24), koja je stavila i imena njihove ćerkice i sina.

Foto: Printskrin: DAN

Čitulja supruge Maše

Osim nje, na šestogodišnji pomen se oglasila i Vukotićeva porodica, dok je jedna čitulja nepotpisana.

Vukotič je pre supruge imao brak sa V.I. i dvojicu punoletnih sinova, kao i majku i brata Igora koji se nalazi u besktvu.

On je 8. septembra prošle godine u Istanbulu ubijen naočigled svoje trudne supruge Maše dok se vozio ka tržnom centru. 

Njega su napala dvojica napadača na motociklima koji su otvorili vatru,a potom i pobegli sa lica mesta. Na Vukotića je ispaljeno 5 hitaca, a desetak dana kasnije uhapšena je grupa crnogorskih i turskih državljana koji se sumnjiče za ovu likvidaciju.

Foto: TURKISH POLICE / SCREENSHOT

Jovan Vukotić

U januaru je obelodanjeno da je u Turskoj podignuta optužnica za njegovo ubistvo, kao i da je predata sudu u Istanbulu. Na optužnici se nalazi 16 osoba, uključujući Radoja Živkovića, rođak Radoja Zvicera,kao i Zdravka Perunovića. Optuženima se stavlja na teret ubistvo, formiranje kriminalne organizacije i falsifikovanje dokumenata.

Jovan Vukotić je sahranjen je na groblju u selu Čevo, kod Cetinja, gde je pokopan i njegov otac Veselin Vesko Vukotić (69), koji je ubijen 2019. u obračunu dva zavađena kotorska kriminalna klana. Veselinov ubica i njegov saučesnik još nisu nađeni. Ubica je ispalio šest hitaca Vukotiću u grudi.

Sahrana Jovana Vukotića protekla je uz velike mere bezbednosti, uz prisustvo porodice i prijatelja. Na sahrani nije bio Igor Vukotić, rođeni Jovanov brat, koji je 11 godina u bekstvu, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading