OVO JE VOZAČ BMW KOJI JE POGINUO NA ZRENJANINSKOM PUTU: Muškarca (37) vatrogasci izvlačili iz smrskanog vozila - nije mu bilo pomoći (FOTO)

Autor:

Hronika

12.02.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je bio bez svesti nakon nesreće na Zrenjaninskom putu.

OVO JE VOZAČ BMW KOJI JE POGINUO NA ZRENJANINSKOM PUTU: Muškarca (37) vatrogasci izvlačili iz smrskanog vozila - nije mu bilo pomoći (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen

Dćemo K.

Džemo K. (37) podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

Naime, on je vozio BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Nesrećnom čoveka su, prema rečima očevidaca, iz smrskanog BMW izvlačili vatrogasci, a bio je bez svesti.

Foto: Facebook/Printscreen

Džemo K. poginuo na Zrenjaninskom putu

Kako Kurir saznaje, Džemo je, u trenutku kada je drugi BMW naleto na njega, svojim vozilom hteo polukružno da se okrene, što na tom delu puta nije dozvoljeno.

- Posle izvršenog uviđaja i uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tužilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, tačnije da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ipak, D.S. (23), koji je upravljao dr4ugim vozilo pobeogao je sa lica mesta, a sa njim su u vozilu bile dve devojke, sestre od 19 i 17 godina koje su lakše povređene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema pisanju medija, D.S. je kretao neprilagođen brzinom, ima zabranu upravljanja vozilom i više desetina saobraćajnih prekršaja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading