OTAC UBICE SA BEŽANIJSKE KOSE OTVORIO DUŠU: Ježim se od pomisli...

Autor:

Hronika

30.01.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Đokić, otac Gorana Đokića koji se ubio u noći između srede i četvrtka, nakon što je oko Božića usmrtio Jelisavetu(76) i Gordanu (78)Đukić negirao je za Republiku da je njegovom sinu jedna od ubijenih starica bila majka.

OTAC UBICE SA BEŽANIJSKE KOSE OTVORIO DUŠU: Ježim se od pomisli...

Foto: ST/D. Kadić, Facebook

Spuštene glave kojom odmahuje dok se nervozno pomera u fotelji u kojoj sedi, nesrećni Zoran odbija da je istina najnovija verzija po kojoj je njegov sin Goran iz koristoljublja usmrtio majku koja ga je odbacila u ranom detinjstvu, kao i njenu rođenu sestru i potom pobegao sa njihovom platnom kraticom, zaključavši ih mrtve u stanu. 

- Dolazili su mnogi novinari, nepristojni i gladni senzacije. Ježim se od pomisli da mu je ta žena bila majka. Ne mogu da verujem šta su sve u stanju da napišu. Molile su me za istinu, a pisali šta žele. Nikom ne verujem - rekao je Zoran za Republiku.

Slomljen od tuge i nemoći, a komšije tvrde i od sramote zbog sinovljevog zločina, i juče je primao komšije i prijatelje koji su dolazili da mu pruže reči utehe. Zatekli smo ga u servisu računara u kojem mu je Goran povremeno pomagao, a u kojem je u pozadini i njegov stambeni prostor.

On je odbio da detaljno govori za medije rekavši da je slomljen zbog smrti sina i kompletne situacije u kojoj ga još više unesrećuju neistine napisane o sinu. Ipak, nije želeo da kaže pravu istinu osim da je zgrožen navodima da je Goran ubio majku i tetku.

Republika

Foto: Facebook

Komšije kažu da se Zoran stidi zbog zločina mrtvog sina Gorana

U bolu sam razumite me, nisam u stanju da me intervjuišete - rekao je Zoran i pristojno se povukao u unutrašnjost poslovno-stambenog prostora, ugasivši svetlo u prvom delu lokala

Komšije nesrećnog oca kažu da su ujedno i komšije njegovog sina jer je i on sa ženom i decom živeo kod svog oca i tvrde da je bio pristojan u svakodnevnom ohođenju sa susedima. Pre nekog vremena, se kažu sa sa porodicom odselio u stan nekoliko ulica dalje, a da je otac Zoran ostao da stanuje u prostoru u kojem mu je i servis.

Komšije kažu da im je Zoran rekao da mu je Gorana i Peđu koji je na poslu stradao od strujnog udara pre više godina rodila supruga koja je davno preminula. Njima nije poznato da je Goran radio kao majstor u staračkom domu u kojem je navodno prema prvim glasinama upoznao Jelicu kada je tamo bio smešten njen pokojni suprug Boris, te da je stupio sa njom u emotivnu vezu.

- Svi smo u šoku od informacija o čitavom slučaju. Toliko strašnih stvari smo čuli da ne znamo šta je istina. Starice koje su nađene ubijene ne poznajemo, jer su živele u drugom delu naselja. Goran ima ženicu i besmisleno je da bude u ljubavi sa nekom babom - kazala je komšinica. 

Podsetimo, Jelisavetu i Gordanu Đukić pronašle su mrtve njihove komšije 21. januara, kada su sa bravarom razvalili vrata pošto je počeo iz njihovog stana da se oseća nerijatan miris usled truljenja njihovih tela. Prema navodima prve komšinice ubijenih sestara, Jelisaveta je bila u emotivnoj vezi sa Goranom Đokićem koji je na kraju i opljačkao starice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading