SVI SE PITAJU KO JE PRAVIO HAOS NOĆAS NA ZVEZDARI? Đorđe Prelić sa 20 PIJANIH navijača slavio rođenje deteta (VIDEO)

Autor:

Hronika

04.10.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijač Đorđe Prelić Prela proslavio je rođenje detata u jednom klubu na Zvezdari uz baklje i dinamitare, intervenisala i policija.

SVI SE PITAJU KO JE PRAVIO HAOS NOĆAS NA ZVEZDARI? Đorđe Prelić sa 20 PIJANIH navijača slavio rođenje deteta (VIDEO)

Foto: Telegram/printscreen

policija

Zagrmela je sinoć Zvezdara, tačnije Ulica gospodara Vučića kada su prijatelji navijača Đorđa Prelića zajedno sa njim proslavili rođenje deteta. 

Kako nezvanično saznajemo o slučaju je obaveštena policija koja je došla do kluba i izvršila kontrolu. 

- U objektu je zatečeno više od 20 osoba koji su bili u alkoholisanom stanju. Srećom policajcima je omogućeno da odrade svoj posao kako treba, malo je bilo negodovanja ali to je sve. Prilikom pretresa objekta ali i nekoh vozila nije pronađeno ništa što bi moglo da bude predmet prekršaja ili krivičnog dela - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

 

 

Đorđe Prelić, koji je osuđen na 10 godina zbog učešća u brutalnom ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona 2009. godine, posle odsluženih šest godina robije pušten je uslovno na slobodu. Ovu odluku doneo je Apelacioni sud, iako je prvobitno njegov zahtev za puštanje na slobodu Viši sud u Beogradu odbio.

Republika

Foto: MUP

Đorđe Prelić Prela

Kako se saznaje, Prelić se na slobodi našao prošle godine nakon što je Apelacioni sud odbacio odluku koju je doneo Viši sud u Beogradu , a kojom je smatrao da nisu ispunjeni uslovi kojim bi osoba koja je osuđena na 10 godina robije zbog učestvovanja u teškom ubistvu bila puštena na slobodu. Inače, kazna zatvora koja mu je izrečena trebalo je da bude odležana u potpunosti tek 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading