ADVOKAT DARKA KOSTIĆA NAJAVIO ŽALBU: Predložio 15 dokaza, on je ovde OŠTEĆEN!

Autor:

Hronika

21.04.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je u svom stanu lišio slobode Š.H. (19) i pretio mu ugrožavanjem života. Kostiću je određen pritvor od 30 dana.

ADVOKAT DARKA KOSTIĆA NAJAVIO ŽALBU: Predložio 15 dokaza, on je ovde OŠTEĆEN!

Foto: E/Stock

- Kostiću je određen pritvor. Dobili smo rešenje, žalićemo se. On je izneo odbranu, opovrgnuo je sve što je navedeno u krivičnoj prijavi. Ponudili smo dokaze, ponudili smo video snimke, svedoke. Svi navedeni dokazi nisu pronađeni u stanu kako je navedeno. Obavljen je pretres stana i u njemu ništa ono što je navedeno nije nađeno i mi se nadamo da će tužilaštvo da ispita sve činjenice koje smo mi dali i da će on umrzo biti na slobodi - rekao je Kostićev advokat Dimitrije Ilić za Blic.

- Njemu je određen pritvor više preventive radi. Kako bi mogao da se oseća čovek koji ide u pritvor. Dobro je , ali tu je da se bori. Bori se, iznosio je odbranu preko sat i po. Tužiocu je odgovorio na sva pitanja i sam je predložio jedno 15 dokaza. On je oštećem ovde. Iz njegovog stana su odnete skupocene haljine i mi mislimo da iza svega ovoga stoji krađa ili ti teška krađa, a na tužilaštvu je to da dokaže. - 

On se osvrnuo i na to šta je tokom privođenja modni kreator nosio u kesi.

- Da, u kesi su bile pertle, kaiš, ličnu karta i pasoš. To je bilo u kesi, jer kad je lice zadržano ne može da ima pertle i kaiš da ne bi bilo suicida - naveo je advokat za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading