DRAMA NA SUĐENJU GORANU PAPIĆU: Sudija tražio svoje izuzeće

Autor:

Hronika

12.04.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Milan Grkinić prekinuo je suđenje Goranu Papiću usred svedočenja zamenika načelnika SBPOK Nevenka Marića.

DRAMA NA SUĐENJU GORANU PAPIĆU: Sudija tražio svoje izuzeće

Foto: youtube.com/printscreen

Suđenje je prekinuto jer se advokat Branislav Tapušković revoltiran dosadašnjim unošenjem u zapisnik zapitao zašto se suđenje ne snima tonski.

- Do sada sam imao razloga da trazim vaše izuzeće ali to nisam ucinio jer sam u karijeri to tražio samo jednom i pokajao se - rekao je Tapušković.

Sudija Grkinić je otišao kod predsednika suda i kada se vratio strankama je saopštio da je predao zahtev za svoje uzuzeće pošto je advokat izrazio sumnju u njehovu pristrasnost i da će sutra u 12h na novom ročištu obavestiti sve o odluci suda i da li ostaje predsednik veća.

Za danas je bilo predvidjeno da svedoče četiri policijska službenika, pa su oni pozvani i sutra da kažu svoja saznanja vezana za vraćanje blindiranog auta vodji klana Marku Miljkoviću.

Republika

Foto: Republika.rs

Goran Papić na suđenju

- Tražio sam samo ono što je po zakonu, da se tonski snima sudjenje - rekao je Tapušković za Republiku po izlasku iz sudnice. Goran Papić je kao i uvek vrlo smireno ušao u sudnicu, a tokom iznenadne pauze, odnosno prekida suđenja, telefonirao je nekome prepričavajući šta se desilo u sudnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading