NEZAPAMĆENO IŽIVLJAVANJE: Zvali da svedoči Malešićeva majka od 87 godina

Autor:

Hronika

06.04.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo za organizovani kriminal nastavilo je da se iživljava ne samo nad uhapšenim generalom policije Slobodanom Malešićem, već i nad njegovom majkom!

NEZAPAMĆENO IŽIVLJAVANJE: Zvali da svedoči Malešićeva majka od 87 godina

Foto: MUP Srbije

Slobodan Malešić

Naime, nju je tužilaštvo pozvalo da svedoči mada se radi o starici koja ima 87 godina.


Ovaj nezapamćeni primer iživljavanja samo je nastavak torture kroz koju prolaze general i njegova porodica. Podsetimo, on je uhapšen kao poslednji kriminalac, jer su po njega poslati uniformisani policajci u čak tri službena automobila, usred noći, verovatno s namerom da ga diskredituju među ljudima u kraju u kome živi.


Takođe, Specijalni sud je uhapšenima na predlog tužilaštva odredio pritvor od 30 dana pod obrazloženjem da postoji opasnost od bekstva, uticaja na svedoke i ponavljanja krivičnog dela.


- Ti razlozi za određivanje pritvora nikako ne idu na čast srpskom pravosuđu. Osnovi za pritvor su besmisleni jer se sam javlja na razgovor, nema razloga da beži, a ni gde, porodičan je čovek. Više puta je nudio da ide na poligraf, ali je tužilaštvo odbilo, jer ne žele da se dođe do istine. To su sve fabrikovane optužbe suda i MUP-a. Takođe, sama krivična prijava je besmislena i žao mi je što sud nije imao dovoljno stručnosti i hrabrosti da postupa po zakonu, već je podlegao vaninstitucionalnim pritiscima. Mi ćemo se svakako boriti za pravdu i siguran sam da ćemio se pre ili kasnije za to izboriti - rekao je Malešićev advokat Veljko Delibašić za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading