Lazar bez dlake na jeziku: Nemam verenicu, samo sam je je*ao!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.11.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku večerašnje emisije "Pitanja novinara" otkriveno je da je Lazar Jeremić pokušao da prokrijumčari pismo svojoj navodnoj verenici Anđeli za koju zadrugari nisu ni znali da postoji. Ovo saznanje je najteže palo Nataši Moskvi koja je bila vidno iznervirana zbog ovoga.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar Jeremić

Mnogi su Jeremića osudili s obzirom na to da je u rijalitiju "Zadruzi 2" otpočeo ljubavnu romasu sa Natašom.

Lazar je u pabu sedeo sa Doroteom Jovanović, Majom Marinković i Marijanom Zonjić i pričao o devojci kojoj je želeo da pošalje pismo, a potom priznao da postoje i video-snimci njihovog odnosa. 

- Nemam verenicu. Nisam hteo da budem klošar i kažem da sam je samo je*ao. Ja sa tom Anđelom nikada nisam bio u vezi. Ona je slala poruke da sam ja mnogo dobar dečko, plakala je samo da bi imala sliku sa mnom. Ludo je zaljubljena u mene, opsednuta je - pričao je Lazar. 

- Ili dobro je*em, pa sam nekog opčinio ili sam stvarno dobar čovek. Imali smo se*sulane odnose samo dva puta i snimali smo se iz šale - otkrio je Lazar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Emi

11.11.2018 10:19

Lazar očigledno laže u Zadruzi i napolju. Ziveo u lažima pa to preneo i u Zadrugu.