Sa Stanijom deli nešto veoma vredno: Vladimir tvrdi da još nisu raskinuli!

Autor:

Zadruga

31.10.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je putem instagram profila Stanija Dobrojević okončala vezu sa Vladimirom Tomovićem, rijaliti učesnikom koji je izbačen nakon fizičkog nasrtaja na Aleksandru Subotić, popularni Crnogorac to ne prihvata.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
On i dalje misli da je u vezi sa Stanijom... Vladimir Tomović

Vladimir je u emisiji "Amidži Šou" istakao da s njim nije raskinula Stanija, već njen PR-tim, kao i da njih dvoje dele nešto veoma vredno:

- Ovaj krst sam u Zadruzi napravio, kao i sebi, tako i njoj. Dok ona ne kaže to je tako, ne verujem ovom PR timu... Neka me nazove, pa da kaže, nemam ništa protiv. Namerili su se na nekoga ko ne odustaje, tako da živi bili i videli - izjavio je Vladimir koji je pokazao krst oko vrata i istakao da je jedna polovina kod njega, a druga kod Dobrojevićeve.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Deli krst sa Stanijom... Vladimir

- Ovo je jedna polovina krsta kod mene, druga je tamo - objasnio je Tomović.

S obzirom na prethodne sukobe između njega i Stanijinog PR tima, kao i javna prepucavanja na Instagramu, Tomović i dalje veruje u njegovu i Stanijinu ljubav. Bar onih jedan 0,1 odsto.

- 99,9 posto je ona to njima rekla... Ali onaj jedan posto me je*e! - našalio se bivši učesnik Zadruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading