Veljkova bivša prozvala Lunu!

Autor:

Zadruga

31.05.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video u kom Luna Đogani u "Zadruzi" priča o bivšoj devojci svog nekadašnjeg dečka Veljka Ražnatovića došao je i do Maše Terzić. Snimak u kom Luna izgovara: "Ja da vidim sutra Mašu Terzić kako povraća na ulici, ja bih prišla da pitam: Kako si?." Terzićeva je postavila na svoj profil na Instagramu, gde je napisala i komentar.

Foto: instagram.com/_coco_k_
Maša Terzić

- Ona baš ne može bez mene i po ko zna koji put. Pa, draga gospođice, Mašu ne bi nikad našla pijanu nigde,jer je Maša dama koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji, koja ne plače za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko neće da razgovara s njom. Uostalom, to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija Kockar ima potpunu podršku od mene, jedna lavica od žene, pametna i vaspitana - napisala je Maša u okviru ove objave.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading