SARA: LUNA SMRDI VIŠE OD NJE!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

27.05.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom uobičajenog ćaskanja, zadrugari najčešće ogovaraju jedni druge, iako tvrde da to nije pravo ogovaranje već samo komentarisanje. Ovog puta svojom izjavom izdvojila se Sara Reljić koja ne priča mnogo, ali kada nešto kaže to dugo odzvanja Belom kućom. Ona je sa Gordanom Džehverović vodila neobavezan razgovor i iznela svoje mišljenje. Rekla je da Luna smrdi! Ali koja Luna?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sara Reljić

Sara Reljić i Gordana Džehverović započele su priču o životinjama i privrženosti koja svaka od njih ima prema krznenim ljubimcima.

Pinkova zvezda je konstatovala da momak, koji želi da bude sa njom, mora da voli i njene pse.

- Ja sam u fazonu, ako si moj dečko a ne voliš moje kerove - doviđenja. A ako ih voli, pa još hoće i da ih prošeta - pa dobrodošao si - rekla je Reljićeva.

Goca je konstatovala da više voli mačke jer psi često neprijatno mirišu naročito ako žive sa vlasnikom u kući. Sara se nije složila sa ovim mišljenjem.

- Ne oseća se svaki ker. Moja Astra ne smrdi toliko koliko moja Luna - rekla je Reljićeva.

Nakon ove izjave, Sara nije mogla da suzdrži osmeh, a ni ostali cimeri koji očigledno nisu znali da ova pevačica ima psa koji se isto zove kao i jedna zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading