ZADRUGAR RIZIKOVAO OZBILJNU BOLEST!

Autor:

Zadruga

07.04.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zadatak koji je zadrugarima zadao Veliki šef doneo im je mogućnost da osvoje cigarete, a trebalo je samo da predlože ideje zahvaljujući kojima bi zaradili svoj omiljeni porok.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je ostavio u šoku... Radosav Žuti

Međutim, zahvaljujući Luni Đogani, Slobi Radanoviću i Maci Diskreciji koji su odbili da učestvuju u zadataku zbog čega su svi izgubili mogućnost da osvoje cigarete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Odlučio da ubaci Filipa u bazen... Zorica, Đukić i Žuti

A kako su ostali učesnici bili ljuti zbog propalog zadatka, povukli su se u svoj kutak da negoduju, dok je jednom od njih na pamet pala jedna čudna ideja. Naime, Radosav Žuti je odlučio da razbije dosadu i počeo je da se skida u nameri da uskoči u bazen i time rizikuje zdravlje s obzirom da je danas bilo veoma hladno.

On je to i uradio na opšte iznenađenje zadrugara, posebno Zorice Marković, a kada je izašao, ubacio je i Filipa Đukića koji se u početku opirao, ali svakako nije mogao da odoli da ne bude deo neke čudne ideje te se prepustio Žutom i dopustio mu da ga pokvasi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading