OTROVALA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Anji Todorović POZLILO, hitno je priključili na aparate!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Todorović se otrovala!

OTROVALA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Anji Todorović POZLILO, hitno je priključili na aparate!

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima kada je naglo završila na infuziji u bolnici. Prema rečima njenih bliskih prijatelja, Anji je pozlilo tokom vikenda, a hitna pomoć je morala da interveniše kako bi joj pružila neophodnu medicinsku pomoć.

Anjini zdravstveni problemi nisu prošli neprimećeno, budući da je ona poznata po svojoj energičnoj i aktivnoj društvenoj medijskoj prisutnosti. Ovo iznenađujuće zdravstveno stanje izazvalo je veliku pažnju i zabrinutost među njenim fanovima i pratiocima na društvenim mrežama.

- E pa drugari, pre dve noći sam se otrovala sa hranom, jedina stvar koja mi je pomogla da dođem sebi, jer vitaminska infuzija me je digla iz mrtvih - napisala je Anja Todorović na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Anja Todorović Instagram

 


Nakon što je vest o Anjinom zdravstvenom problemu dospela u javnost, mnogi su iskazali svoju podršku i poželeli joj brz oporavak. Poruke podrške su pristizale sa svih strana, dok su mnogi fanovi izrazili nadu da će se starleta uskoro oporaviti i vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Nakon što je napustila bolnicu, Anja se oglasila putem društvenih mreža i zahvalila se svima na podršci tokom njenog boravka u bolnici. Takođe je otkrila da ju je njena prijateljica podigla sa infuzije doslovno na noge, te da je sada mnogo bolje i da se oporavlja kod kuće.

Anjin brz oporavak nakon što je hitno hospitalizovana izazvao je olakšanje među njenim fanovima. Mnogi su se ujedinili u želji da se Anja što pre vrati svojim uobičajenim aktivnostima, dok su se pojavile spekulacije o tome šta je moglo biti uzrok njene iznenadne bolesti.


Iako je Anja Todorović doživela neočekivanu zdravstvenu krizu, njena brza reakcija i podrška prijatelja su joj omogućili da se brzo oporavi. Njeni fanovi s nestrpljenjem očekuju njen povratak na društvene mreže i javnu scenu, gde će imati priliku da se ponovo poveže sa svojom publikom i pokaže svoju zahvalnost za iskazanu podršku tokom ovog izazovnog perioda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

15.04.2024 12:37

Svi smo joj govorili da se toliko ne drogira.

Divna

15.04.2024 14:15

Hvala Vam na ovakvim, divnim vestima. Hoćemo još, iz Urgentnog, na primer.

Divna

15.04.2024 14:15

Hvala Vam na ovakvim, divnim vestima. Hoćemo još, iz Urgentnog, na primer.