SESTRE AHMIĆ OPSEDNUTE MAJOM MARINKOVIĆ: Raskrinkala ih bivša zadrugarka, HITNO POBRISALE DOKAZE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavili se šok dokazi!

SESTRE AHMIĆ OPSEDNUTE MAJOM MARINKOVIĆ: Raskrinkala ih bivša zadrugarka, HITNO POBRISALE DOKAZE! (FOTO)

Foto: tiktok.com/printscreen/instagram

Maja Marinković otkako je ušla u rijaliti "Elitu" ima žestoke sukobe sa Aneli Ahmić, pre svega zbog Stanije Dobrojević, a onda i veze sa Markom Janjuševićem Janjušem. Iako je Maja zbog veze sa Stanislavom Krofakom dala reč da neće dirati Aneli i Janjuša, Ahmićeva po rečima Marinkovićeve ne prestaje da je provocira i na sve moguće načine pokušava da izazove sukob sa njom. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić

Anelina sestra, Sita Ahmić, takođe nema lepe reči za Maju, što se videlo i u čestitki koju je poslala povodom proslave Bajrama. Međutim, izgleda da one nisu ranije imale tako grozno mišljenje o Maji, a prvo stanje pokazala je bivša zadrugarka, Jelena Batos, koja je na svom storoiju na društvenoj mreži Instagram podelila klipove sa TikTok-a na kojima su se Aneli i Sita snimale uz izjave Maje Marinković. 

Iako je Sita hitno pobrisala sve te dokaze dok joj je sestra u rijalitiju, ipak su drugi ljudi bili brži i na vreme sačuvali te klipove, a sad su ponovo osvanuli na društvenim mrežama i napravili opštu pometnju, ali i pokrenuli lavinu različitih komentara. 

Republika

Foto: www.youtube/Zadruga Official, ATA images

Maja Marinković, Sita i Aneli Ahmić

Inače, Aneli je sinoć ponovo sve oprostila Janjušu i pomirila se sa njim, ali ju je vrlo brzo ponovo ostavio, zbog čega je ona poludela. Sa druge strane Maja i Stanislav za sad imaju skladan odnos, a ostaje da vidimo da li će tako ostati do kraja rijalitija ili će se pojaviti turbulencije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading