NIKAD VEĆE PONIŽENJE ANELI I JANJUŠA! Postali JAVNA SPRDNJA nacije, raskrinakni do SRŽI!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos bez zadrške!

NIKAD VEĆE PONIŽENJE ANELI I JANJUŠA! Postali JAVNA SPRDNJA nacije, raskrinakni do SRŽI!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka Jelena Batos vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde često iznosi mišljenja o aktuelnim takmičarima rijalitija ,,Elita 7". A kako se u rijalitiju na svakodnevnom nivou dešavaju razne turbulentne situacije, sasvim je jasno da mnogi bivši zadrugari imaju pune ruke posla. 

Jedan od ljubavnih parova koji izaziva veliku pažnju Batosove su svakako Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, o kojima jasno iznosi da nema lepo mišljenje. Tako je sada na Instagram profilu podelila fotografiju jedne fan grupe, kojom je ponizila Janjuša i Aneli, a komentari su se samo nizali jedan ispod drugog. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Batos o Aneli Ahmić i Janjušu

- "Zato fejk raskidaju i rade lažne svađe, hoće da budu prvi u svemu manipulatori", "Ogavna žena nije se još rodila naravno pišlje dudle i bujke", "Koja dva kadropaćenika", "Jaško opet nisi bitan, već šestu sezonu se k**obecaš a ono mućak" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije koja je postala viralna na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, mnogi verni fanovi rijalitija su primetili da kada Janjuš i Aneli primete da im je pala popularnost u Eliti, da znaju vrlo često da se posvađaju, pa mnogi smatraju da to rade na silu, kako bi bili što više u žiži interesovanja. Međutim, mnogi smatraju da među njima tinja jedina iskrena ljubav, te da zbog toga dolazi do čarki i svađa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivke

07.04.2024 21:00

A ko je ta Jelena Batos da se njeno licno smatranje moze prihvatiti kao ponizenje, zena je dokona spodoba koja se izblamirala ulaskom u Zadrugu da kao dozove Sha svog bivseg j pameti, zena t kalsicna seljancurina zeljna paznje. Ona nema kredibilitet da bilo koga ponizi svojim misljenjem, nebitna, neobrazovana, dokona gastarbajterka, neka se bavi svojim sinovima a ne ucesnicima rialitija u Srbiji.