MARIJA KULIĆ PRVI PUT SE OGLASILA O UBISTVU DANKE ILIĆ: Poruka koju je uputila njenim roditelja TERA SUZE NA OČI!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić se oglasila povodom ubistva devojčice Danke Ilić!

MARIJA KULIĆ PRVI PUT SE OGLASILA O UBISTVU DANKE ILIĆ: Poruka koju je uputila njenim roditelja TERA SUZE NA OČI!

Foto: instagram, facebook

Vest o tragičnoj sudbini male Danke Ilić (2) iz Bora je potresla javnost širom Srbije i regiona. Detalji ovog tužnog događaja su izazvali različite reakcije, tako se na Instagram profilu oglasila majka Miljane Kulić, Marija Kulić, koju je ova tragedije totalno poremetila. 

Naime, Marija Kulić je na Instagram profilu objavila fotografiju koja se prethodnih dana širi društvenim mrežama kada je u pitanju devojčica Danka Ilić. Radi se o fotografija koja propagira da se društvenim mrežama prekinu razne teorije zavere ovoj jezivoj tragediji koja je zadesila Srbiju.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić podelila znak ćutnje o devojčici Danki Ilić

Poznato je da su društvenim mrežama kružile razne teorije zavere prethodnih dana o ovom monstruoznom činu, tako je i jedna tiktokerka iznela niz teorija zavera, koja je zastrašila sve. 

Sandra Karaklajić, poznata po svom TikTok nalogu All_about_SK, izazvala je kontroverzu objavivši uznemirujući video u kojem iznosi teorije zavere vezane za tragediju male Danke. Njeni komentari su izazvali veliku pažnju javnosti, a nakon što je video uklonjen sa njenog profila, mnogi su ga podelili na drugim društvenim mrežama, piše Kurir.

Foto: Društvene mreže, vladimir lukic

Sandra Karaklajić o Danki Ilić

 

- E moji vi! Žao mi je ove dvojice što se ucenjeni, ili naterani, ili plaćeni da priznaju da su ubili ovo dete da bi se zataškala ova katastrofa koja se dešava oko nas, odnosno trgovina decom. Eto, iskreno, žao mi ih je, jer će navući bes građana, naroda... Za koju godinu će oni izaći iz zatvora, preseliti se negde u inostranstvo pod drugim identitetom, a ovo dete, nažalost, nikad naći nećemo. Otvorite oči i skapirajte šta se dešava oko nas - izgovorila je u kameru i dodala:

- Kako to da 10 dana niko nije provalio da je dete ubijeno, nego su sada nakon 10 dana i besa građana oni otkrili tragove i da je dete ubijeno, odnosno šta se već tu desilo po njihovoj lažnoj priči. Kako to da majka nije čula da je neki auto tu udario nešto, da je neko izašao, paničio, to nije moglo da se desi sve u tri sekunde, nego se desilo, ako se desilo, a nije, nego se navodno desilo u par minuta. Tako da, po meni, ova šuplja priča ne pije vodu. Iskreno, žao mi je što se to tako dešava, što opet mažu oči... Žao mi deteta, žao mi porodice, žao mi i ova dva mučenika koja su pristala na sve to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading