ŠA SPREMAN ZA SUOČAVANJE SA MIONINIM RODITELJIMA: Hoće da im izbriše lepo sećanje o Stanislavu, kreće BORBA!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper razvezao jezik!

ŠA SPREMAN ZA SUOČAVANJE SA MIONINIM RODITELJIMA: Hoće da im izbriše lepo sećanje o Stanislavu, kreće BORBA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša juče je gostovao u radio-emisiji "Amnezija" gde je sa Markom Janjuševićem Janjušem otvoreno pričao o problemima koje imao sa Mionom Jovanović. On je priznao da mu je laknulo otkako je njen bivši dečko Stanislav Krofak uplovio u vezu sa Majom Marinković, a onda se i dotakao Mioninih roditelja, za koje je poznato da o njemu nemaju lepo mišljenje, ali bi on voleo da može to da promeni. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša u radio-emisiji "Amnezija"

- Koliko te remete Mionini odgovori? - upitao je Janjuš.

- Nije mi bitno šta ko kaže, meni su odgovori čudni. Dosta toga nije bilo jasno, morao sam mnogo toga da slušam. Ja njoj verujem ali njegove priče su bile čudne - rekao je Ša pa dodao:

- Šta nju zanima šta Maja i Stanislav rade? Verujem da su njeni videli da je on dobar momak, žao mi je što su mene videli u drugom svetlu, nadam se da će me upoznati kakav sam zaista ja. Mionu to remeti, ljulja nas, ali priznajem da sam ja kriv za to. Ja želim da pokažem da sam dobar lik, ali sve je na Mioni. Brine me taj naš izlazak - rekao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic, instagram

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Miona Jovanović

Reper je progovorio i o Minonioj hladnoj strani, zbog koje mnogi smatraju da ona prema nema osećanja i da se radi o skivenoj nameri ili želji da bude u aktulenoj rijaliti temi. 

Ja sam Mionu prohvatio takvu kakva je, e sada to je normalno. Verujem da će sve biti lepo. Volim tu njenu drčnost, što drži do sebe, ona voli sebe - dodao je Ša.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading