OGLASILI SE MIONINI: Evo šta najbliži kažu o vezi sa Ša i mogućem POMIRENJU sa Stanislavom!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mionina najbolja drugarica otkrila mnogo detalja!

OGLASILI SE MIONINI: Evo šta najbliži kažu o vezi sa Ša i mogućem POMIRENJU sa Stanislavom!

Foto: TV Pink/printscreen

Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša jedna je od glavnih tema rijalitija "Elita", naročito otkad se u Belu kuću uselio Stanislav Krofak Pantera, pevačicin bivši dečko. Mionina porodica nije želela da se oglasi za medije, ali se oglasila njena najbolja drugarica N. P, koja je progovorila o skandalu svoje prijateljice.

Prvo je otkrila da li joj se Miona žalila na neke stvari.

- Stanislava lično poznajem, on je divan dečko. Živela je u Zagrebu, ali mi smo se konstantno čule, žalila mi se da je usamljena, da ima neke sumnje što se tiče njega, ali ništa nije bilo konkretno, nije imala problem, uvek se korektno ponašao prema njoj. Sve to što je ona pričala, smatram da je bila dokona i da je imala više vremena za razmišljanje, a on je morao da se posveti poslu jer se time bavi. Ona je meni govorila da je mesecima htela da proveri njegov telefon, ali nije smogla snage da uradi tako nešto, pa je uradila par dana pre ulaska, nije mogla da smogne snage da otključa i pogleda, jer je imala neki osećaj da bi svašta pročitala - rekla je N.P.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mionina drugarica otkrila da li podržava Ša

Ona je otkrila i da li podržava Mioninu vezu sa Ša.

- Smatram da konkretno u odnosu sa Stanislavom njoj je trebala pažnja, u odnosu sa Ša ona ima pažnju i na pretek. Ona je moja drugarica i ja je podržavam u svakoj njenoj odluci, ako ona smatra da je to dobro za nju ja ću biti uz nju. Nadam se da njihov odnos može da se koriguje, da dečko može malo da se sabere jer to što radi nije normalno, napada je za stvari i koje nije uradila, razumem da je to sve zbog ulaska Stanislava, ali i Miona koja je flegma po prirodi smirena, ne verujem da će još dugo moći pod pritiskom da živi, u slučaju ako se on ne promeni - odgovara Mionina drugarica, koja ne isključuje mogućnost da se Miona i Stanislav pomire:

- Nisam sigurna u to ali ne isključujem mogućnost, da su se njemu i stvarno ugasile emocije ne verujem da mu je sve jedno da gleda osobu sa kojom je živeo pored drugog dečka. Takođe i ona koliko god da je stvorila osećanja prema Ša, mislim da joj nije sve jedno kad je saznala da se dečko cimao oko nje i da je on hteo da spasi njihovu vezu - rekla je N.P. za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mionina drugarica smatra da može doći do pomirenja sa Stanislavom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mila

02.04.2024 10:17

Eto sada ima Ša i nije joj dosadno 24/7