JELENA GOLUBOVIĆ IDE NA VANTELENSU OPLODNJU? Bivša zadrugarka se oglasila iz BOLNICE!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se oglasila iz bolnice!

JELENA GOLUBOVIĆ IDE NA VANTELENSU OPLODNJU? Bivša zadrugarka se oglasila iz BOLNICE!

Foto: ATA Iamges

Danas se u medijima pojavila informacija da je Jelena Golubović završila u bolnici, a ona je sama odlučila da javno progovori o svojoj zdravstvenoj situaciji. Ona je istakla da su sve pretrage i analize pokazale da je zdrava i da ima sve uslove za trudnoću, što je obradovalo mnoge njene pratioce.

Išla sam na neke pretrage i analize. I moram da kažem da je hvala Bogu sve u redu. Zdrava sam i imam sve uslove za trudnoću – započela je Golubovićeva.

Jelena je otkrila i da li je započela vantelesnu oplodnju sa svojim novim momkom, jer je na tom odeljenju pronađena. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

Ne, nisam krenula u taj proces vantelesne oplodne, jer mi to za sada nije potrebno. Ja sam imala velikih stresova u poslednje vreme, naročito kada sam bila u Rusiji. Sve to utiče na zdravlje i plodnost. Zato sam krenula u proces stimulacije jajnika – objasnila je Golubovićeva, pa dodala: 

Ja preventivno stimulišem jajnike, a to bi kako mi je doktorka objasnila trebali roditelji da rade deci još u pubertetu. Da im daju određene vitamine i suplemente, koje ja sada uzizam svakodnevno. Nekoliko dana za redom sam dolazila zbog analita, konsultacija i dogovora sa doktorkom. Nije ništa ozbiljno kako ljudi misle. Nije ni kritično. Sve je za sada u najboljem redu. Ne brinite ništa – za kraj je poručila za domaći medij Golubovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cupe K.

27.03.2024 08:58

Ne brinite nista, od tog nema nista