ANITA SE OBRUŠILA NA ANĐELA! Ranković je izbacio iz takta zbog ovih reči! Svi pričaju da treba da se razdvoje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićka pukla pod pritiskom!

ANITA SE OBRUŠILA NA ANĐELA! Ranković je izbacio iz takta zbog ovih reči! Svi pričaju da treba da se razdvoje! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink/Zadruga Official

Učesnica Elite Anita Stanojlović kaže da je iznerviralo to što se njen partner Anđelo Ranković nasmejao u trenutku kada je pričala o tome da bi trebalo da naprave pauzu u vezi.

- Ne mogu da verujem da se sve vreme smeješ dok ti pričam o tome da vezu stavimo na pauzu. Mislim da bi bilo lepo da budeš ozbiljan! Anđelo ti si sadista! Voliš da gledaš kako neko pati. Kad bi me ovde neko sekao noževima i kad bih bila na ivici ti bi se smejao! Gledaš me i sediš mirno kao da se ništa ne dešava i tako već danima! Šta je problem? Jel si tako radio i pre sa devojkama - urlala je Anita, a maneken je kratko prokomentarisao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlovic

 

- Nemam šta da ti kažem, jer je sve već rečeno. Nemoj da dramiš.

Ove reči su dodatno razbesnele Anitu, pa je počela da plače, da bi na kraju otišla do pušione, gde se samo osamila i ćutala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

 

Inače, Anđelo je nedavno govorio o tome u kom smislu se ne slaže sa Anitom, pa je govorio o tome kako se on snašao i obezbedio sebe u spoljnom svetu. 

Meni pare nisu najbitnija stvar u životu, a smatram da njoj jesu. Ja sam pronalazio načine u životu da dođem do para i to sve preko posla, radio sam u IT kompaniji, kao maneken, radio sam razne poslove i ja sam uvek želeo da zarađujem novac, ali sam bio spreman da raznoliko radim, a s druge strane, ona već 11 godina ulazi u rijaliti i samo na taj način zaradi novac. Sve isto radi, potroši, zaradi. Kada Aniti kažem da nije pomogla na pravi način kad je u pitanju porodica, onda ona napada. Ja se ne prodajem za novac, niti sam se ikada prodavao, novac nije najbitnija stvar na svetu i mislim da to pokazujem svakim svojim učešćem ovde. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ujka

26.03.2024 16:50

I mi ti se živimo. No, naša snajka ne može da bude bez bar jednog fakulteta. Kao ja i njegova majka.

Ujka

26.03.2024 16:50

I mi ti se živimo. No, naša snajka ne može da bude bez bar jednog fakulteta. Kao ja i njegova majka.