ZBOG OVOGA JE ŠA DOBIO TITULU "NAJVEĆEG BOLESNIKA" U ISTORIJI RIJALITIJA: Njegova "biografija" sve bogatija, na muzičku karijeru može da zaboravi!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje sa blamiranjem, ove ispade niko neće moći da zaboravi.

ZBOG OVOGA JE ŠA DOBIO TITULU "NAJVEĆEG BOLESNIKA" U ISTORIJI RIJALITIJA: Njegova "biografija" sve bogatija, na muzičku karijeru može da zaboravi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša, popularan rijaliti učesnik i propali reper, privukao je pažnju javnosti, kada je u Zadruzi 4 javno prevario suprugu i ostavio je zbog Tare Simov. Iako je, na samom početku, krio emocije prema Tari, ubrzo je ozvaničio vezu, a najgore je tek usledilo.

Naime, publika je Ša znala po brojnim hitovima, a niko nije ni slutio kako se reper ponaša u svojim vezama i kroz šta njegove partnerke prolaze. U Elitu je ušao ponovo kao oženjen čovek, a sada je u vezi sa dosta mlađom pevačicom, Mionom Jovanović. Njeni roditelji ne žele ni da čuju za njihovu vezu, a reper je dobio epitet "najvećeg bolesnika" u istoriji rijalitija.

Prilikom svađe svađe sa partnerkom, Ša preti napuštanjem rijalitija, zbog čega obezbeđenje ima pune ruke posla. Neprestano idu za njim, a on se kune u sve članove porodice da zaista napušta rijaliti, ne bi li tako privukao pažnju, što mu neretko pođe za rukom.

Nekoliko puta je preskakao ekonomsko dvorište, a potom se vraćao, kao da se ništa nije dogodilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Takođe, u poslednje vreme je publika primetila da Ša ima običaj da razgovara sam sa sobom. Konstantno ponavlja reči, postavlja sebi pitanja, a onda na ista i odgovara. Ubeđuje sebe da nije bolestan i da mu se drugi igraju sa mozgom, ali da im to neće poći za rukom.

 

 

Kada shvati da mu ništa od toga ne polazi za rukom i da ga Miona totalno ignoriše, Ša krene da divlja i lomi po imanju, ali tako da ne napravi štetu, koja bi ga mogla skupo koštati. Nedavno, tokom svađe sa Mionom, on je prvo bacio svoju bubicu, a potom krenuo da obara sto, ali tako da ništa ne polomi, pa je prethodno sklonio sve sa istog.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Kako ne sme da se suprotstavi Stanislavu Krofaku, Mioninom bivšem dečku, koji je nedavno ušao u rijaliti, Ša bes uglavnom iskali putem svađa sa slabijim od sebe, pa je tako fizički nasrnuo na Uroša Stanića, kom je psovao majku, a obezbeđenje je momentalno zaustavilo sukob.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Reper je ubeđen da je on savršen muškarac, pa svaku priliku koristi da to naglasi, ne bi li ubedio sebe, ali i druge u to. Dok Miona hvali svog bivšeg dečka, Ša sebe obasipa komplimentima, a može se reći da je postao glavni predmet sprdnje u Eliti, što je potvrdio i Krofak, koji ne krije da ga Ša uvek nasmeje svojim ponašanjem.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading