PISMO VELIKOG ŠEFA NAPRAVILO OPŠTU POMETNJU: Stiglo novo pravilo, ukućani totalno zbunjeni!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je poslao učesnicima Elite novo obaveštenje.

PISMO VELIKOG ŠEFA NAPRAVILO OPŠTU POMETNJU: Stiglo novo pravilo, ukućani totalno zbunjeni!

Foto: Ilustracija

Ovonedeljni vođa rijaliti programa "Elita", Luka Majčica, dobio je zadatak da pročita pismo koje je stiglo na adresu Bele kuće. Pismo je poslao Veliki šef, a sadržalo je važne informacije o narednim zadacima i obavezama u kući.

Pismo je izazvalo veliko uzbuđenje među zadrugarima, jer su svi nestrpljivo iščekivali da čuju šta im je to Veliki šef pripremio.

Naime, Veliki šef je objasnio ukućanima da je prodavnica napokon otvorena, te da će moći da pazare sve neophodne namirnice za ovu nedelju, što je takmičare veoma obradovalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa

 

Kada je Luka pročitao pismo, zadrugari su burno reagovali. Neki su bili uzbuđeni zbog novih izazova, dok su drugi već unapred izražavali zabrinutost zbog mogućih problema koji bi mogli da nastanu tokom izvršavanja zadataka, s obzirom da je usledilo novo pravilo.

- Draga Elito, prodavnica je upravo otvorena i danas u radnju mogu da idu svi. Podsećamo vas da prvenstvo imaju Odabrani - glasilo je pismo Velikog šefa, koje je pročitao Luka Majčica ukućanima.

Kao i uvek, pismo Velikog šefa definitivno je unelo uzbuđenje i neizvesnost u Belu kuću. Zadrugari će morati da pokažu svoje najbolje osobine i veštine kako bi se izborili sa novim zadacima, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se situacija dalje razvijati. Sve ovo ukazuje na to da nas očekuje još uzbudljivih i napetih trenutaka u rijaliti programu Elita.

Ukućani su jedva dočekali da Luka pročita pismo, kako bi se uputili ka prodavnici i sebi priuštili sve što im je potrebno za boravak na imanju u narednih nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading