ANITI NEĆE BITI DOBRO! Matora najavila da će da se sveti, Stanojlovićka ni ne sluti šta je čeka!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je za crnim stolom pojasnila neke stvari.

ANITI NEĆE BITI DOBRO! Matora najavila da će da se sveti, Stanojlovićka ni ne sluti šta je čeka!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora kaže da će vrlo brzo da se osveti još uvek zakonitoj supruzi Aniti Stanojlović jer je do kraja rijalitija ostalo vrlo malo vremena. Ona tvrdi da poznaje osobu koja je spremna da uradi sve za nju, pa će tako da otkrije Anitinu aferu, za koju je isprva sumnjala da je istinita jer je, kako tvrdi, bila zaslepljena time koliko je voli.

Foto: RTV PINK printscreen

Matora iznela šok-tvrdnje o Aniti

 

- Tek se spremam da svima je*em mater, ali nećemo sada u detalje. Što se osobe kojoj ni ime više nemam potrebu da izgovorim tiče, uskoro će sve da dođe na svoje mesto. Rešila sam da hoću da se osvetim, ali ne na neki pokvaren način. Samo ću ponovo da stupim u kontakt sa jednom devojkom iz spoljnog sveta koja mi je na vreme ukazivala na to da Anita nije verna. Tada, pred svadbu sam pričala kako nema šanse da je to istina i da Aniti verujem, ali izgleda da sam se zeznula - počela je Tomićka, pa je nastavila:

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

 

- Ta žena mi je pričala kako je Anita koketirala u klubu, što ja nisam videla jer sam u tom trenutku krenula do toaleta. Ne znam šta se dešavalo, nisam htela ni da zalazim u te stvari, niti da bilo šta ispitujem. Samo mi je bilo potrebno da vidim da me Anita voli, ali to nije merilo toga da će mi biti verna. 

Anita se nije mešala u razgovor Jovane i voditelja Milana Miloševića, pa je samo Anđelu objasnila da Jovana verovatno blefira i da "mlati praznu slamu", što će po završetku rijalitija navodno i da se dokaže. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

26.03.2024 12:46

Ada otkači se bre od Anite! Ni gej brak crnogorski ne važi, ovo je Srbija.