BOJANA PROGANJA ANITU PO ELITI: Puče istina UŽIVO u programu, Anđelo sada ima DVE LJUTE SUPARNICE!

Autor:

Zadruga

25.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u "Eliti", Anita ponovo ima situaciju sa Bojanom Pavlović!

BOJANA PROGANJA ANITU PO ELITI: Puče istina UŽIVO u programu, Anđelo sada ima DVE LJUTE SUPARNICE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović je već neko vreme u skladnom odnosu sa Anđelom Rankovićem, koji je bez većih trzavica. Glavni problem su im nove svađe sa Jovanom Tomić Matorom, zbog kojih je počelo i da dolazi do sukoba između njih dvoje. Sinoć su imali svađu oko jorgana, o čemu su otvorili dušu voditelju Darku Tanasijeviću u Šiša baru.

- Imali smo malopre raspravicu oko jorgana, ne oko jorgan planine. S obzirom da su to naše rasprave, onda je to fejk. Verujem da je tim mnogima fejk, ako je to fejk, voleo bih da svakom bude tako fejk veza - rekao je Anđelo.

- Da li je fejk ili stvarna Matorina promena kada su u pitanju kako se oseća - pitao je Darko.

- Da je mi ne remetimo kao jedinke, to je fejk. Ne može da me gleda očima, priča kako ja nisam bitan, nego Anita, a onda pokaže koliku netrpeljivost ima prema meni - rekao je Ranković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Anđelo o odnosu sa Matorom

- Više prema tebi, jer meni treba duže da ukapiram, a on pamti svaku sekundu i slovo, jer može da je poklopi. Jesam je ja iznervirala ono veče, ali je veću reakciju imala na Anđela - rekla je Anita.

- Ona je tebi zamerila: "Vidi njega kako ne može normalno da razgovara, ja vama trebam za svađe", je l' to zaista tako - pitao je Darko.

- Naravno da nije tako, ona ne može da izdrži to, ne može, ima ogromnu netrpeljvost koju gaji prema meni još odavno. Tada je to bilo prekriveno i skriveno. Ako ona meni kaže da sam inteligentan i mudar, pa me sačeka, znači nju nervira svaka komunikacija sa mnom. Kada god je bila ovde, ona koristi da priča, priča, ljudima uđu u uši, a neko ko čeka da završi, to prođe. Ja joj to ne dam - rekao je Anđelo.

- Često zna da kaže da ume da je iznervira kada skočiš da braniš Anitu, ali da nemaš argumente ili se vodiš pogrešnim, dok nju braniš - rekao je Darko.

- Mislim da ona to govori, ne slažem se s tim. Ja sam počeo da hvatam beleške, vezano za medije, finansijsku korist, svadba i sve to, ja sam sklopio kockice, pa Anitu branim činjenicama i argumentima. Mnoge stvari mogu da promaknu ljudima kada ne obraćaju pažnju, kao što je juče Ivan Marinković rekao Matoroj: "Kada sam ti bio tu, bila si dobra", a onda je Matora počela da se pere. Matora da nije želela Ivana uz sebe, ona bi prvi put kada je rekao Ivan: "Vratiću ti Anitu, pa je ti šutni", ona bi ga odgurala od sebe. Nije ona njemu rekla da napada, ali je ćutala - rekao je Anđelo.

- Nešto novo što je rekla je da si sve prodao za pare - rekao je voditelj.

- E, da. Meni pare nisu najbitnija stvar u životu, a smatram da njoj jesu. Ja sam pronalazio načine u životu da dođem do para i to sve preko posla, radio sam u IT kompaniji, kao maneken, radio sam razne poslove i ja sam uvek želeo da zarađujem novac, ali sam bio spreman da raznoliko radim, a s druge strane, ona već 11 godina ulazi u rijaliti i samo na taj način zaradi novac. Sve isto radi, potroši, zaradi. Kada joj kažem da nije pomogla na pravi način, onda ona napada. Ja se ne prodajem za novac, niti sam se ikada prodavao, novac nije najbitnija stvar na svetu i mislim da to pokazujem svakim svojim učešćem ovde - rekao je Ranković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita tvrdi da je Bojana proganja

Tanasijević je potom prešao na Bojanu Pavlović.

- Anita, da li smatraš da Bojana nikada neće da preboli što nije uspela da te smuva, pa je zato kivna na Anđela - pitao je Darko.

- Bilo bi glupo da kažem da je zaljubljena u mene, ali s obzirom da se ona mešala još dok sam bila sa Jovanom, pa onda pitanja...Dok Anđelo nije ušao, ona me je branila, pa kad je on ušao, preokrenula se na njega - rekla je Anita.

- Vrlo je moguće. Ja ću uvek da kažem da li je neka devojka lepa i zgodna, ali to ne menja činjenicu da je meni Anita najlepša i najzgodnija...Ona je najverovatnije tada kada je branila, iskoristila da joj priđe. Gleda, smeška joj se, Anita je namerno gleda - rekao je Anđelo.

- Kada ja krenem u pušionicu, ona uvek krene sa mnom. Ja sam joj rekla: "Bokice, kada krenem u pušionicu, ti ideš za mnom, kao da si zaljubljena u mene", ona se smekšala - rekla je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Anđelo ponovo udarili na Matoru

- U petak se povela priča o tome šta si radila na dan svadbe, Matea Car i tako dalje. Da li smatraš da je ona to ponovo ubacila u priču da bi u narodu bila žrtva, kako ste vi ranije govorili - pitao je Darko.

- Možda je videla da to nikoga ne zanima, da bi se pričalo o tome, da podseti ljude kakva sam zapravo, pa da ne bih dobijala hvalospeve - rekla je Anita.

- Moja teorija je da je ona od samog tog momenta želela da bude žrtva, zna kako su prolazile devojke koje su bile žrtve - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading