ŠA POVILENEO KAO RAZRAJENI BIK: Zapenio od BESA, pa urlao iz PETNIH ŽILA zbog Stanislava i Mione!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio po nosu!

ŠA POVILENEO KAO RAZRAJENI BIK: Zapenio od BESA, pa urlao iz PETNIH ŽILA zbog Stanislava i Mione!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Alekisć Ša ne može da prihvati kritike cimera, smatra da je pričanje sa bivšim dečkom potencijalno pomirenje u najavi. Marko Đedović pokušao je da urazumi repera, ali nije mu polazilo za rukom. Ša je počeo da peni zbog odgovara Mione Jovanović o odnosu sa Stanislavom Krofkom, bivšim dečkom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari pokušavaju da urazume Nenada Aleksića Ša

 

- Šta je tu bolesno što joj govorim nula komunikacije, a on da mu se to desilo isto bi reagovao, da joj je stalo pa da razumem. Meni je ovo ludilo, frapiran sam šta ljudi pričaju, potreba za razgovor sa bivšim je potencijalno mirenje - rekao je Ša.

- Ja kad se u nekog zaljubim ne razmišljam o bivšim ljudima, koje je to licemerje da ona njemu želi neku sreću, najbolje sad da ode da mu čestita rođendan i kao e bivši srećan ti rođendan, to je totalno neprirodan način bitisanja - rekao je Đedović.

- Tebi je proradio ego. Ako insistitraš da treba da ti se obrati, to znači da ti nisi ravnodušna - kazao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari pokušavaju da urazume Nenada Aleksića Ša

 

- Ne, nego sam ispala go*no prema njemu, je l' ti to jasno? Mene drži što me grize savest i što sam ispala smeće prema nekom s kim sam bila. Možeš da misliš šta žeiš, ali sam piostupila kako nisam smela i šta da radim. Ne mogu da vratim vreme - istakla je Miona.

- Šta bi promenio taj razgovor? - upitao je Ša.

- Bilo bi mi lakše da smo razgovarali. Ja sam go*no jer to nisam uradila. Trudim se da ne povredim tebe, a povredila sam njega. On nije meni bilo ko, volela sam ga - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

22.03.2024 11:17

Đedivić pomaže Aleksiću ali ja mislim da mu ne čini dobro. Tetoši ga, opravdava, sprečava da ne izađe iz Elite, za sve okrivljuje Mionu a to nije istina. Ša je bolestan, nepoverljiv, labilan, uznemiren.,. , ne treba ga zadržavati nego zamoliti ljude da ne glasaju za njegov ostanak u Eliti. Treba da ide napolje u zagrljaj svoje porodice i da se leči. Miona, ako ga voli bit će sa njim kad se rijaliti završi a on se odmori, smiri, leči i vrati samopouzdanje. U protivnom, bojim se da će za nekoliko nedelja Đedović morati da mu menja i " pelene ". Sva sreća pa je Stanislav stabilan, smiren,čvrst i odgovoran dečko, pravi i ostvareni muškarac i ne vređa, ne psuje, ne iznosi prljavi veš iz veze sa Mionom, ne nasrće i ne preti i ima mnogo samopouzdanja, ima vaspitanje i manire, a na Šaove nasrtaje ljubomore i provokacije, Stanislav se nasmeje šmekerski. To je ostvareni muškarac, nekome je otac, sin, brat, prijatelj ... i, svi mogu biti ponosni na njega. Stanislav nije baba svadljivica, nije čangrizava tetka usedelica, nije ratoborni petlić koji samo kukuriče, nije čovek bez zanimanja i posla koji za život zarađuje jašući, lažući , pljujući, psujući i vređajući kao šta to rade, Janjuš, Marinković, Ša, Mića, Đedović, Anđelo...