TEODORA ODLEPILA ZA GAČIĆEM! Pred Bebice mu očima dala znak! Cimeri primetili šta se dešava, ništa ne može da sakrije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije i dalje postoje!

TEODORA ODLEPILA ZA GAČIĆEM! Pred Bebice mu očima dala znak! Cimeri primetili šta se dešava, ništa ne može da sakrije! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Teodora Delić i dalje ne može da se odluči da li voli Nenada Macanovića Bebicu, ili je sve samo farsa, a sada je pred njim opet flertovala sa cimerom Nemanjom Gačićem! Naime, u spavaćoj sobi je nekolicina učesnica Elite primetila kada mu je očima dala znak da se skloni od Maje Marinković, sa kojom se samo pozdravio u prolazu, što potvrđuje to da simpatije i dalje postoje, šta više, da su sve jače.

Foto: RTV PINK printscreen

Trenutak kad Teodora pogledom strelja Nemanju i Maju

 

Dok je Bebica tražio šta bi mogli da jedu, prošao je pored njih Nemanja Gačić koji se pozdravio sa Majom Marinković, ali njemu ni na kraj pameti nije bilo da će Teodora da očijuka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić

 

Gačić se samo nasmejao Teodori, kojoj situacija nimalo nije bila smešna, ali se za sada sve završilo na tome jer niko Bebici nije hteo da prenese šta mu se desilo iza leđa.

Podsećamo, u sinoćnoj emisiji "Nominacije" rijalitija "Elita", ukućani su se našli pred teškom odlukom - izbaciti Teodoru Delić ili Nemanju Gačića. Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica su već duže vreme u centru pažnje zbog svojih burnih odnosa, a ovog puta je Teodorin beg iz izolacije kako bi bila sa Bebicom šokirao javnost.

Teodora je poznata po svojim sukobima i pomirenjima sa Nenadom, a mnogi smatraju da se zadržava uz njega u nadi da će joj to obezbediti duži boravak u rijalitiju. Njen beg iz izolacije jutros je iznenadio sve, a kamere su zabeležile i njen golican pozadinu dok je bežala ka Bebici.

- Teodora jutros prekršila pravilo, izašla iz izolacije, pa vodila ljubav sa Bebicom - stoji u opisu slike. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading