JAK ZEMLJOTRES GA PROBUDIO, NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI ŠTA SLEDI: Bivši zadrugar uznemiren, ni sada ne dolazi sebi!

Autor:

Zadruga

14.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković je još pod utiskom zemljotresa, koji je pogodio Crnu Goru.

JAK ZEMLJOTRES GA PROBUDIO, NIJE MOGAO NI DA ZAMISLI ŠTA SLEDI: Bivši zadrugar uznemiren, ni sada ne dolazi sebi!

Foto: M.M./ATAImages, Shutterstock, Pixabay.com

Jutros je u 4.06 časova zemljotres jačine 5,4 stepeni po Rihteru pogodio Crnu Goru. Epicentar je bio 32 kilometra severozapadno od Nikšića, registrovan na dubini od 15 kilometara, a potres su osetili i stanovnici ove zemlje, ali i građani Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Nakon ovog jakog potresa, usledio je niz novih.

Oglasile su se i mnoge poznate ličnosti, između ostalog i bivši zadrugar, Marko Marković, koga je zemljotres probudio, kako je i sam opisao:

Republika

Foto: Republika TV

Marko Marković

 

- Jeste, bio je baš jak zemljotres i ako je bio jutros rano, mnoge je probudio zemljotres, pa i mene. Ja lično nisam paničar niti plašljiva osoba, al' znate kako , jako je neprijatna situacija, jer se u tom momentu osetiš nekako bespomoćno, tih par sekundi koliko traje, osećaj je kao da traje ne znam ni ja koliko i tad ono kažeš sebi: "Sve je Božijim rukama". U Podgorici koliko znam nema materijalne štete nigde, ali je narod uznemiren jako bio jutros - rekao je Marko za Pink.rs.

Danas se oglasio i voditelj Pinka Božo Dobriša, koji je opisao strahote zemljotresa.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Shatterstock

Božo Dobriša

 

- Veliki zemljotres je pogodio Crnu Goru, ali baš veliki. Dugo je trajao i jak je bio. Ljudi su u panici, treslo se kao nikada do sada. Niko ne spava, svima je upaljeno svetlo u kućama. Baš se treslo. Ovako nešto u Kotoru se dugo ne pamti. Samo što mi slika nije pala na glavu - istakao je Boža Dobriša za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading