TEODORU JE BLAM VEZE SA ANĐELOM, SADA NE BI MOGAO NI DA JOJ PRIĐE: Pukla bruka, ne daj Bože da za ovo sazna Anđelo!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ne želi ni da čuje za Anđela Rankovića.

TEODORU JE BLAM VEZE SA ANĐELOM, SADA NE BI MOGAO NI DA JOJ PRIĐE: Pukla bruka, ne daj Bože da za ovo sazna Anđelo!

Foto: ATA Images

Situacija između Gordane DžehverovićTeodorine majke, i njenog bivšeg dečka, Anđela Rankovića u svakom trenutku može da eskalira. Znajući Džehvu, nije isključeno da će se u jednom momentu obračunati, jer je on provocirao Teodoru, iako nije bilo potrebe za tim.

- Ovo je četvrti put da on ulazi u rijaliti i neminovno je da se nas dvoje sretnemo. Ja radim svoj posao, on radi svoj. Računala sam da sada neće ni da je spomene, pošto svaki put plače za Teodorom, sada neće to da radi. Međutim, on je potencirao priču i žacnuo me je tamo gde ne treba. Ja sam majka lavica i ne dam na svoju decu, kad je kriva - kriva je, ali kad nije kriva, znam da budem veoma rigorozna. Koliko sam čula, on je rekao da koristim ćerku, da mi je ona zlatna koka. Ona mi je rekla da joj neki fanovi stalno šalju njegovu nagu sliku i upoređuju sa dečkom sa kojim je sada. Prsla sam i stvarno sam želela da se žestoko se obračunam sa njim. Međutim, povukla sam ručnu - priznala je Gordana Džehverović.

Republika

Foto: St/N. Pančić, ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Teodora Džehverović, Anđelo Ranković i Gordana Džehverović

 

Teodorina majka je objasnila zašto Anđelo i dan-danas spominje Teodoru i zašto ne može da je prežali, pa je iskoristila priliku da još jednom ponizi Rankovića i jasno mu stavi do znanja koliko je Teodora napredovala nakon raskida sa njim:

- On nikada neće prežaliti to što je ona sada postala toliko popularna i što je deset stepenika iznad njega... Mislim da nikada ponovo neće imati to što je imao sa Teodorom. Daj Bože da mu se ponovi, ja mu to želim, ali ne verujem... - priznala je Gordana Džehverović u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading