NAJPOTRESNIJA SCENA U ISTORIJI RIJALITIJA: Učesnica uživo u programu obrijala glavu, ova slika i sada LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka je izazvala šok u programu, ove scene se pamte i dan-danas.

NAJPOTRESNIJA SCENA U ISTORIJI RIJALITIJA: Učesnica uživo u programu obrijala glavu, ova slika  i sada LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: printscreen/TVPink

Zerina Hećo postala je poznata javnosti tokom učešća u rijaliti programima, a najveću pažnju privukla je u "Zadruzi" 2019. gde je šokirala sve gledaoce. Naime, ona je tada pred kamerama ošišala svoju dugu kosu i obrijala glavu, što je zaprepastilo i ukućane.

Bivša zadrugarka je tada, kako je i sama izjavila, mislila da je bolesna i nije mogla da gleda kako joj kosa opada, pa je odlučila da sama završi sa tim. Ipak, mnogi tvrde da je to uradila jer je doživela nervni slom nakon raskida sa Vladimirom sa kojim je tada bila u vezi i otišla korak dalje. Odmah nakon toga je i napustila Zadrugu, te se povukla iz javnosti i o njenom privatnom životu se malo zna.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Zerina Hećo

 

Iako se povukla iz javnog života, Zerina je veoma aktivna na društvenim mrežama gde deli svoje fotografije u raznim izdanjima. Sudeći po mrežama, ona i te kako vodi računa o svom izgledu, a ponovo ima dugu crnu kosu.

 

 

Podsetimo, Zerina je bila učesnica mnogih rijaliti programa, gde su je pratile brojne kontroverze. Imala je ljubavne romanse sa Vladimirom Tomovićem, buran odnos sa Banetom Čolakom, vezu sa plesačem Vladimirom Todorovićem, a svoju intimnu vezu sa Ivanom Marinkovićem otkrila je u rijalitiju "Parovi". Takođe, započela je emotivnu vezu sa Nikolom Lakićem, bivšim fudbalerom, ali i imala buran odnos sa pevačem Dadom Glišićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading