MILJANA KULIĆ PIJANA KAO ČEP! Uništena od alkohola, tetura se u programu, Darijan propao u zemlju od blama!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozan snimak pijane Miljane Kulić kruži internetom.

MILJANA KULIĆ PIJANA KAO ČEP! Uništena od alkohola, tetura se u programu, Darijan propao u zemlju od blama!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Kao i svake nedelje, u Beloj kući su se i sinoć održale nominacije, a ukućani su u izolaciju poslali Jovanu Cvijanović, dok su Odabrani izglasali Jelenu Ilić Marinković. Publika je "kaznila" Slađanu Bošković, te će večeras biti ljuta borba.

Međutim, izlaganje Miljane Kulić sinoć je posebno privuklo pažnju i izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Naime, Kulićeva je jedva stajala na nogama i gotovo da nije mogla ni reč da izusti, a za sve je zaslužan alkohol.

Lejdi Di je juče proslavila svoj rođendan, a Miljana Kulić je iskoristila ovu priliku da se zabavi i opusti, ali je, čini se, ozbiljno preterala sa alkoholom, što je kasnije bilo evidentno.

 

Komentarisala je ovonedeljne potrčke, pa nominovala, a ukućani su joj se smejali iza leđa i komentarisali njeno ponašanje. Njena majka Marija Kulić neprestano pokušava da joj skrene pažnju na ovakve ispade, koje Miljana sve češće ima, ali joj to ne polazi za rukom, s obzirom da Miljana u ovakvim situacijama nema kočnicu i ne ume da se zaustavi. 

Ovaj snimak se već širi munjevitom brzinom, a komentari ne prestaju da stižu.

- "Miljana kao čep, ne može da stoji", "Vidi kako se tetura", "Ovo je sramota", "Mrtva pijana", "Jedva stoji na nogama, šta je ovo", "Blam"... - bili su samo neki od komentara ispod Miljaninog videa sa sinoćnjih nominacija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tužba

25.02.2024 13:30

Ko je sad kriv što se "lutkica" malo klatibi zapliće jezikom? Pivo, rakija., viski, Zola, Bebica , Ivan ...? Koga treva tužiti ?