MILJANA DOBIJA ROLEKS, AKO SE OKRENE PROTIV ANELI?! Asmin spreman da Kulićima reši sve FINANSIJSKE probleme, evo šta moraju da urade!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila šta joj je Asmin Durdžić nudio u spoljnom svetu, samo ako pristane da se okrene protiv Aneli Ahmić.

MILJANA DOBIJA ROLEKS, AKO SE OKRENE PROTIV ANELI?! Asmin spreman da Kulićima reši sve FINANSIJSKE probleme, evo šta moraju da urade!

Foto: youtube/printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" Miljana Kulić je otkrila nove detalje telefonskog razgovora sa Asminom Durdžićem, koji joj je, kako ona tvrdi, obećao da će platiti sve njene tužbe.

Ona je otkrila da je shvatila kako je Asmin "patološki lažov", pa je odlučila da prekine svaku komunikaciju sa njim i bude na strani Aneli Ahmić, bar kada je ova situacija u pitanju.

Naime, kako je Miljana iznela, Asmin neprestano prati rijaliti i komentariše sva dešavanja na imanju u Šimanovcima, a sa diskvalifikovanim Lazarom Čolićem Zolom je sve vreme na vezi:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Apsolutno, ja sam pričala sa Asminom i ubacio je druga. Zvao me je Zola i neki grupni poziv, ništa nisam slagala, sve što sam rekla stojim iza toga. Mislim da je Zola prodao priču Asminu da ćemo se zajedno vratiti, i da ćemo mi biti na njegovoj i Stanijinoj strani, ja sam rekla da neću biti ni na jednoj strani. Zvao je mog tatu da bi dobio mene, rekao je da će platiti sve što me tuže, da će mi kupiti Roleks, pričali smo desetak minuta da vidim kakav je profil osobe, videla sam da je patološki lažov. Pričao mi je da samo gleda Zadrugu po ceo dan, da samo traži crte, narkomanka, ide na žurke ne gleda dete, citiram njegove reči. Ja sam se vratila i nisam njegov drveni, ja ne mogu na silu da radim neke stvari, tačno je da kada sam ga ugledala rekao je, izbačeni izvini se mom prijatelju. Kada sam videla kakv je profil, rekla sam mu "a prvo dete" i završila - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mi

24.02.2024 14:10

Da li iko veruje u Miljanine priče . Ne veruje joj majka, sestre, otac, voditelji, elitari ali , vergla ona uvek i najčešće laži. Jedva čekam da se počne pisati i pričati o njenom putu i boravku Beču i skandaloznom ponašanju dok je proganjala Zolu a zatim se vratila "podvijenog repa " zato šta je Zola loš a ona mu napunila frižider ? Asmin joj nudio sat, gazda kluba nastup , gledaoci pisali peticije da ona ponovo bude u Eliti ...Budalaštine!

kraki

24.02.2024 19:15

Kako su se nasle dve lazljive spodobe, ko veruje Muljani ima ozbiljan problem sa mozgom