VODITELJKA VEČERAS U ELITU ULAZI S KLJUČNOM INFORMACIJOM: Vreme je da ukućani saznaju istinu, jedno ime će izazvati LOM!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će učesnici Elite saznati bitnu informaciju.

VODITELJKA VEČERAS U ELITU ULAZI S KLJUČNOM INFORMACIJOM: Vreme je da ukućani saznaju istinu, jedno ime će izazvati LOM!

Foto: printscreen/RTVPink

U toku aktuelne nedelje rijaliti programa "Elita", ukućani su se okupili kako bi obavili proces nominacija. Ovog puta, odabrani ukućani imaju priliku da odluče kome žele da vide leđa iz Bele kuće, a jedno ime se posebno istaklo - Jelena Ilić, supruga Ivana Marinkovića, koji takođe boravi u rijalitiju.

- Složiću se sa Anđelom i Miljanom, nominovaću Jelenu Ilić, dovoljno je rečeno sve o njoj -rekao je Anita.

Jelena Ilić, jedna od ukućanki, našla se u centru pažnje ovog dela takmičenja. Naime, nominovani učesnici su izabrali Jelenu kao osobu koju žele da vide van Bele kuće. Ova odluka izazvala je različite reakcije među ostalim ukućanima, a atmosfera u kući dodatno je napeta zbog ovog događaja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Marinković

 

Voditeljka Ivana Šopić će večeras, nakon regularnih nominacija, saopštiti ukućanima, ali i Jeleni, da je upravo ona direktno nominovana.

Danas će se u Beloj kući održati redovne nominacije, pa će ukućani, kao i publika, saznati ko će se u nedelju boriti za ostanak u kući i glavnu nagradu u Eliti. Definitivno će Jelenu iznenaditi ova odluka cimera, a ko će njoj izaći na crtu - ostaje nam da vidimo. Podsećamo, jednog učesnika Elite će nominovati ukućani, drugog publika, a Jelena Ilić je nominovana od strane Odabranih. Oni su izneli svoje mišljenje o njoj, pa je kaznili na ovaj način i stavili joj do znanja da im smeta u kući i da bi voleli da joj vide leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cile

25.02.2024 09:25

Ona je odvratna sama sebi a kamoli drugima