POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK! Večeras učesnike Elite očekuje neviđeno iznenađenje, spremite se za HAOS!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je potvrdio njegov dolazak, ukućani ni ne slute šta im se sprema.

POTVRĐEN SPECIJALNI ULAZAK! Večeras učesnike Elite očekuje neviđeno iznenađenje, spremite se za HAOS!

Foto: Ilustracija

U Beloj kući je, sudeći po noćašnjem "Pretresu nedelje", nikad više tenzija i sukoba - brojne tajne isplivale su na videlo, zbog čega su usledile nove rasprave učesnika "Elite", a večeras ih očekuje znatno drugačija noć.

Naime, većeras će se, kao i svakog utorka, u Šimanovcima održati još jedna žurka, koja će se uživo prenositi na TV Pink odmah posle emisije "Amidži šou". Učesnike "Elite" ove noći dobro će prodrmati popularni di-džej Neba, a nema sumnje da sledi provod za pamćenje i noć o kojoj će se u "Eliti" govoriti u danima koji su pred nama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com printscreen

DJ Neba

 

Dj Neba će razdrmati sve ukućane, ali i publiku kraj malih ekrana, a učesnici Elite su već spremni za nezaboravnu noć na imanju. Nema sumnje da će DJ Neba svojim muzičkim izborom stvoriti pravu euforiju u kazinu, gde se i organizuje žurka, a takmičari su se već naoružali dobrim raspoloženjem.

Publika rijalitija je uvek uz takmičare tokom žurke, s obzirom da se oni dodatno opuste uz alkohol, pa pokažu sve ono što pokušavaju da sakriju. Ovo je prilika da se mnogi odnosi iskristališu, o čemu raspravljaju odmah sutra, tokom radio-emisije "Amnezija", gde komentarišu sve što se dešavalo prethodne večeri, odnosno tokom žurke.

Neba je pripremio sjajan muzički repertoar, a s obzirom da je redovan gost u Eliti, već dovoljno poznaje učesnike i zna kako da atmosferu podigne na najviši nivo, na šta su svi već navikli. Nije isključeno da će biti i gostiju iznenađenja, s obzirom da svakog utorka dođe i određeni pevač, a šta će se sve dogoditi - ostaje nam da vidimo upravo večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading