PINK IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE, STIGLA ŠOK ODLUKA: Ovi učesnici Elite momentalno su kažnjeni!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite žestoko kažnjeni zbog kršenja pravila.

PINK IZDAO ZVANIČNO SAOPŠTENJE, STIGLA ŠOK ODLUKA: Ovi učesnici Elite momentalno su kažnjeni!

Foto: Shutterstock

Veliki šef je odlučio da zategne disciplinu u Beloj kući i obavesti učesnike "Elite" da više neće tolerisati njihova učestala kršenja pravila. Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih.

Veliki šef izrekao je danas nove kazne na račun pojedinih učesnika "Elite", budući da nastavljaju s kontinuiranim kršenjem osnovnih pravila života u Beloj kući, zbog čega su momentalno sankcionisani.

Naime, zbog spavanja u nedozvoljeno vreme, nedeljnim honorarima kažnjeni su Stefani Grujić, Daniel Dujković Munjez, Nenad Macanović Bebica i Uroš Rajačić.

Kazne za kršenje pravila u rijalitiju "Elita" su ozbiljne i imaju za cilj da takmičare podsete na važnost poštovanja pravila. Novčane kazne su uvedene kao način disciplinovanja takmičara koji nisu uspeli da se pridržavaju osnovnih pravila ponašanja u rijalitiju.

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Zvaničnom odlukom produkcije televizije Pink,  Stefani Grujić i Anđela Šparavalo su juče debelo udarene po džepu, jer se ceo dan prespavale, a vrlo dobro je poznato da je to jedno od najstrožijih pravila rijalitija, te su odmah bile sankcionisane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading