ANELI DOBIJA ŠUT-KARTU IZ REHABA! Janjuš saznao za njenu tajnu aferu, pa doživeo POMRAČENJE!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli i Janjuš su imali novu svađu zbog njenog odnosa sa Terzom.

ANELI DOBIJA ŠUT-KARTU IZ REHABA! Janjuš saznao za njenu tajnu aferu, pa doživeo POMRAČENJE!

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

Starleta i aktuelna takmičarka rijalitija "Elita 7" Aneli Ahmić uhvaćena je na delu i to Marku Janjuševiću Janjušu, njenom dečku iza leđa. Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak, na kom se dovodi u pitanje da je Aneli komunicirala preko Morzeove azbuke.

Naime, dok je Janjuš bio potpuno odsutan, Aneli je prstima i usnama pokazivala mimiku, tapkajući se po njima, zbog čega su mnogi otvorili teorije zavere, da je ugovorala vrelu kaciju sa Borom Terzićem, zbog kog je već imala problema sa Janjuševićem tokom jučerašnjeg dana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš i Borislav Terzić

 

- Aneli šalje neke šifre. Ustima i rukom prema Aleksi i Terzi, dok Janjuš nije tu - stoji u opsiu snimka koji je postao viralan. 

Aneli Ahmić i Janjuš kasnije su imali žestoku svađu u rehabu, a Janjuš je bio ubeđen da ga Aneli sve vreme laže i pokušava da ga namagarči, dok ga je ona uveravala u suprotno. Dugo su se raspravljali u krevetu, a Ahmićeva je po svaku cenu želela da ostane u istom:

- Nemoj da me lažeš! Je l' čuješ ti mene? - vikao je Janjuš.

- Ne lažem te, videćeš snimak - ubeđivala ga je Aneli.

- Nećeš me više lagati, ja to tebi obećavam... Zapamtićeš me - nastavljao je Janjušević.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Podsećamo, Janjuš je napravio veliku dramu, jer je Aneli flertovala sa Borom, te joj je dečko potpuno zabranio da provodi vreme sa njima. Sada se pojavio novi snimak, na kom se iznose teorije i tvrdnje da je Aneli vrlo vešto Janjušu iza leđa radila ovo. 

Janjušević je pozvao Terzu da popričaju, dok su ostali takmičari vodili porodični sastanak, a kako je Aneli sve vreme dobacivala dok je on pričao sa Borom, bivši košarkaš je doživeo pomračenje, te je počeo da urla iz petnih žila, želeći da otera Ahmićevu od sebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

20.02.2024 21:07

Tek će ona njemu raditi, ne samo iza leđa, već i pred njim. Šta očekivati od jedne prevejane. Možda mu tako i treba. Mnogo se osilio, i misli da zna sve o njoj. I veruje joj na prvu sve, iskusni ženskaroš.🤣🤣🤣. Ma čestitke na izboru izabranice Janjuše!!!