BUĐOLA, KUNI SE U PSA BEKU JER SAMO NJEGA I ČUVAŠ: Marija Kulić poslala brutalnu poruku Ivanu Marinkoviću!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolje da ove reči ne stignu do Elite!

BUĐOLA, KUNI SE U PSA BEKU JER SAMO NJEGA I ČUVAŠ: Marija Kulić poslala brutalnu poruku Ivanu Marinkoviću!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Nakon što je rijaliti učesnik Ivan Marinković javno izjavio da se zaklinje u sina Željka Kulića, oglasila se Marija Kulić, majka zadrugarke Miljane Kulić. Na svom Instagram profilu, Marija je uputila oštre reči Ivanu, poručujući mu da se ne kune u sina za kog ne vodi računa, već je istakla da se može kleti samo u psa kog čuva. 

- U čiju decu se kune Buđola u raspravi sa Kačavendom? Može samo da se kune u Bekanu, psa, jer samo njega čuva i gleda - napisala je kratko Kulićka na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Miljana i Marija Kulić

- Šta više ikom ima Miljana da kaže, kada je ona pogazila svaku svoju reč. Pokrij se ušima i ćuti. Više te niko ne žali ni zbog čega. Sve sama sebi radiš i uvek dobiješ ono što tražiš - napisala je Kulićka na svom Instagram profilu.

Nakon što je Miljana ozvaničila vezu sa Darijanom, Marija je istakla da nikako ne podržava taj odnos, ističući da je Miljana karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu svakom njenom rijaliti partneru do sad.

- Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine - istakla je Kulićeva tada.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković, Miljana i Marija Kulić

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

22.02.2024 05:42

FUJ MARIJA ZA TEBE....NA ŽALOST TRUDIŠ SE UZALUD ZA ĆERKU, KOJU SI ŽRTVOVALA ZA OSTATAK PORODICE DA ŽIVE U IZOBILJU... ERKU