MILJANA ZAJAHALA DARJANA, SKAČE DO PLAFONA: Izazvala ZEMLJOTRES u Šimanovcima, sve se trese zbog ŽESTOKE AKCIJE!

Autor:

Zadruga

19.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva pokazala svoja umeća u krevetu!

MILJANA ZAJAHALA DARJANA, SKAČE DO PLAFONA: Izazvala ZEMLJOTRES u Šimanovcima, sve se trese zbog ŽESTOKE AKCIJE!

Foto: TV Pink/printscreen

U Kući Odabranih, gde su se učesnici prijavili da provedu vreme daleko od svakodnevnih obaveza, dogodio se pravi skandal koji je šokirao sve prisutne. Nakon nedavne ankete u kojoj su cimeri oštro osudili ponašanje Miljane Kulić i Darjana Radumirovića, ovo dvoje učesnika su odlučili da se prepuste svojim strastima i uživaju u poslepodnevnom odmoru na jorganu planine.

Njihova intimnost nije prošla neprimećeno, budući da su se svi ostali ukućani našli u neprijatnoj situaciji da prisustvuju ovom događaju. Ljubavni parovi su bili zatečeni, dok su pojedinci bili zgroženi ovakvim ponašanjem, posebno imajući u vidu prisustvo drugih u zajedničkoj prostoriji.

Miljana se popela na Darjana i u punoj brzini mu pokazala šta sve zna u krevetu, a nije joj predstavljao problem što su svuda oko njih njihovi cimeri, a ni što su svetla upaljena, pa se svaki pokret video. Kulićeva je toliko žestoko skakala po Darjanu da je malo falilo da krevet pukne, a komentari na društvenim mrežama nizali su se kao ludi, jer se javnost zgoržava njenim ponašanjem.

Ovakvo ponašanje je izazvalo burne reakcije kako u samoj kući, tako i među gledaocima širom zemlje. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo i osudu ponašanja Miljane Kulić i Darjana Radumirovića, ističući da je ovo nedopustivo ponašanje jer je ona pre svega majka i kod kuće ima maloletnog sina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading