SVI SU ČEKALI KARLEUŠINU REAKCIJU NA NASTUP MILJANE KULIĆ: Pevačica se hitno oglasila i prokomentarisala snimak iz Elite!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je sinoć izvela hit Jelene Karleuše, a sada se oglasila i ona!

SVI SU ČEKALI KARLEUŠINU REAKCIJU NA NASTUP MILJANE KULIĆ: Pevačica se hitno oglasila i prokomentarisala snimak iz Elite!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sinoć je u "Eliti" održana "Ljubavna Elitovizija", a takmičarka Miljana Kulić napravila je pravio haos kad je na scenu izašla sa svojim novim dečkom Darijanom Radomirovićem. Ona je otpevala pesmu "Mašala", hit muzičke zvezde Jelene Karleuše i njene koleginice Milice Pavlović.

Svi su čekali da vide Karleušinu reakciju na Miljanin nastup, a ona se u međuvremenu oglasila na društvenoj mreži Instagram. Jelena je podelila snimak Miljaninog nastupa ja jednom profila koji se bavi viralnim klipovima, a u čijem opisu je stajalo sledeće:

- Koleginice, da vidimo šta znate za šest - stajalo je u opisu ovog klipa, koji je Karleuša podelila.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša podelila nastup Miljane Kulić

Inače, Miljana i Darijan su osvojili čak dve nagrade sinoć - nagradu stručnog žirija i nagradu novinarskog žirija. Ovaj nezaboravan nastup definitivno će ostati upamćen kao jedan od najupečatljivijih trenutaka "Elitovizije". 

Inače, Karleuša se juče pojavila u Štark Areni, na koncertu svoje starije koleginice Dragane Mirković, koji je folk zvezda organizovala povodom 40 godina karijere. Karleuša je stigla u besnoj mašini, a potom pozirala za našeg fotoreportera.

- Čule smo se, ovo nije moglo da prođe bez mene. U svim bitnim, lepim i teškim situacijama Dragana je bila uz mene. Naravno da ću da podržim, dođem i budem deo na svaki način. Dragana je uvek bila neko ko puno novca daje u humanitarne svrhe. Ona puno ima i još više da - rekla je Jelena pre ulaska u Arenu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša na koncertu Dragane Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading